Bolest je uzela maha: Brus Vilis posle dužeg vremena viđen u javnosti, slavni glumac ne liči na sebe

Olja Jelić Vesti 27.09.2023 17:52 0

Bolest Brusa Vilisa uzima maha

Brus Vilis

Profimedia

U februaru ove godine, bolest Brusa Vilisa rastužila je svet. Porodica glumca saopštila je da je legendi akcionih filmova dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD).

Bolest Brusa Vilisa je retki oblik demencije koji izaziva promene ponašanja i govora, kao i promene u karakteru. Nakon tužnih vesti, glumca smo retko kad mogli da vidimo u javnosti. Vilisova supruga Ema Heming otkrila je pre nekoliko dana u televizijskom programu Today da je teško utvrditi da li je Brus uopšte svestan sopstvenog pogoršanja zdravlja.

 

 

Prvi put nakon dužeg vremena, 68-godišnji Vilis je uslikan u ponedeljak u Los Anđelesu u automobilu. Glumac je nosio tamnoplavi šešir i sako i može se videti kako šarmantno namiguje u kameru na jednoj od fotografija.

Iako se čini da je flimska legenda uspela da održi raspoloženje, mnogi ljudi su primetili kako je bolest Brusa Vilisa uticala na njega fizički.

 

 

Nakon tužne dijagnoze, više puta je dokazano da glumca potpuno predano podržava porodica. Pored supruge Eme i bivše žene Demi Mur, uz njega su i deca u borbi protiv bolesti.

Na Instagram profilima njegove velike porodice mesecima unazad ostavljaju se poruke podrške, porodični portreti, uspomene, i katkad kako glumac provodi vreme sa voljenima, često u prirodi.

Brus Vilis je nedavno postao deda, tako da mu društvo pravi i preslatka unuka.

Komentari (0)
Loading