"Da je neko mojoj ćerki uradio šta je on meni, kastrirala bih ga": Kloi Kardašijan oštro o bivšem koji je varao tokom trudnoće

Olja Jelić Vesti 29.09.2023 20:25 0

Kloi Kardašijan ima oštre stavove o ocu svoje dece, a nije tajna da je veza između nje i Tristana Tompsona bila poprilično burna.

Kloi Kardašijan

Printscreen/Instagram

Kloi Kardašijan ima oštre stavove o ocu svoje dece, a nije tajna da je veza između nje i Tristana Tompsona bila poprilično burna.

Sa košarkašem je počela da se zabavlja još 2016., a njihovo prvo dete Tru rodila je 2018. godine. Ali se otkrilo da je Tompson varao tokom trudnoće. Ne samo to, nego je prevario sa tadašnjom najboljom prijateljicom Kajli Džener, Džordan Vuds. Uprkos izdaji, njih dvoje ostavili su svoje nesuglasice po strani i obnovili vezu 2020. nakon što su provodili vreme zajedno tokom karantina.

 

 

Iako su se razveli 2021., Kloi je sledeće godine otkrila da očekuju svoje drugo zajedničko dete, koje su dobili pomoću surogat majke. U izjavi Kloinog predstavnika za Daily Mail stoji da je beba začeta u novembru 2021.

"Možemo potvrditi da će Tru imati brata ili sestru. Kloi je neverovatno zahvalna izvanrednoj surogat majci za tako prekrasan blagoslov. Želeli bismo da zamolimo za privatnost kako bi Kloi mogla da se usresredi na svoju porodicu", stoji u saopštenju.

Tompson dobio dete s drugom ženom

Tompson je otkrio da je dobio dete sa drugom ženom neposredno pre nego što je dobio dete s Kloi. On i fitnes model Marali Nikols dobili su dete u decembru 2021. godine. NBA zvezda je prvo negirao da je dete njegovo, ali nekoliko meseci nakon rođenja deteta uputio je izvinjenje Kloi priznajući da je on otac.

 

 

"Ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti prouzrokovao. Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao tokom godina", poručio joj je tada. Kloi je ostala prilično povređena gore navedenim, a u pretpremijeri četvrte sezone Kardašijana otkrila je da želi da Tristan pati.

"Da je neko mojoj ćerki učinio ono što je Tristan učinio meni, verovatno bih ga kastrirala... i nasmešila se radeći to", rekla je svojoj bliskoj prijateljici Maliki Haku. Rijaliti koji prati slavnu porodicu naterao je Kloi da ode kod doktora da vidi ima li traume, gde je objasnila da je izgubila oca kad je imala 19 godina.

"Moj zadnji bivši dečko, bilo je puno varanja dok sam bila trudna, a onda je on dobio dete sa nekom drugom dok smo bili zajedno. A sve te stvari sam saznala sa društvenih mreža, tako da je to prilično traumatično", dodala je.

@najzena.rs Pitali smo veštačku inteligenciju ko su najlepše žene u Srbiji 🙂 Jedno ime baš i nismo očekivali, a nas zanima da li se vi slažete sa izborom? 🙂 #najžena #žena #veštačkainteligencija #srbija #fypシ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading