Izazovna, prozirna haljina napravila pometnju: Kejt Mos u provokativnom izdanju zablistala na crvenom tepihu

Olja Jelić Vesti 30.09.2023 16:18 0

Kejt Mos se na dodeli nagrada koju organizuju Džordž i Amal Kluni, pojavila u providnoj haljini koja je u potpunosti otkrivala njene gole grudi.

Kejt Mos

Profimedia

Drugu godinu zaredom, bračni par Kluni u njujorškoj Javnoj biblioteci organizovao je dodelu nagradu Albie, a među brojnim zvanicama pronašla se i Kejt Mos. Nakon pariške revije Saint Laurenta, britanska ikona stila stigla je na dodelu u Njujorku, obučena u lepšravu haljinu bele boje čiji je prozirni materijal otkrio da ispod nje ne nosi brushalter.

Iako joj je haljina zaista lepo stajala, mnogi su komentarisali da nije bilo potrebe da ističe svoje grudi i bradavice, kao i da je mogla da se malo bolje našminka, u skladu sa svojim tenom i bojom kose. Crni kreon kojim je uokvirila oči stajao joj poprilično neprirodno, a jedan od komentara je i da tako deluje kao da ima "lude oči". 

 

@najzena.rs Njen autfit košta 1000e‼️😱 Koliko je koštao tvoj današnji autfit? Piši nam u komentarima 👇🏻 #najžena #žena #fypシ #fyp #srbija #outfit #outfitideas #outfitinspiration #fashion #moda ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading