Viktorija konačno progovorila o Dejvidovoj prevari: "Svi su bili protiv nas, duša mi se cepala"

Jelena Vukelić Vesti 04.10.2023 13:01 0

Viktorija Bekam prvi put je progovorila o navodnoj neveri svog supruga Dejvida Bekama

Viktorija Bekam

EPA

- To je bio najnesrećniji period u mom životu - rekla je Viktorija Bekam, bivša članica grupe Spice Girls,  u novom Netflixovom dokumentarcu "Beckham", koji je od danas dostupan i u Srbiji.

Modna dizajnerka, koja se udala za bivšeg sportistu u julu 1999., priznala je da je "zamerala" Dejvidu nakon što je javno optužen za neverstvo. No, producentima dokumentarca priznala je da je "potisnula" traumu kako bi podržala suprugovu fudbalsku karijeru.

Viktorija Bekam

Profimedia

 

 

Godine 2003. David se preselio u Španiju kako bi igrao za Real Madrid, dok je Viktorija ostala u Velikoj Britaniji sa njihovim sinovima Bruklinom i Romeom. Iako par ne imenuje žene u dokumentarnoj seriji, Rebeka Los i Sara Marbek tvrdile su da su u to vreme imale aferu sa sada penzionisanim sportistom. Beckami su uvek negirali navode o Dejvidovoj aferi dok je igrao za Real Madrid. No, sada su javno progovorili o tome kako su se borili da spasu svoju vezu.

Bio je to najteži period mog života jer sam imala osećaj kao da je ceo svet protiv nas. A stvar je u tome da smo nas dvoje bili jedno protiv drugog, da budem potpuno iskrena", rekla je Viktorija.

- Znate, do Madrida smo ponekad imali osećaj da se mi borimo protiv svih, ali barem smo bili zajedno, bili smo povezani, imali smo jedno drugo. No, kada smo bili u Španiji, činilo se kao da više nemamo ni jedno drugo. A to je tužno. Ne mogu vam ni opisati koliko mi je bilo teško i koliko je to uticalo na mene. Bila je to prava noćna mora. Bio je to potpuni cirkus - a svi vole kad cirkus dođe u njihov grad, zar ne? Osim kad si ti u središtu tog cirkusa - dodala je Viktorija. 

Na pitanje reditelja Fišera Stivensa kako je par ‘preživeo‘ sve to, Dejvid je rekao:

- Svaki put kad bismo se probudili, osećali smo to među nama. Oboje smo tada osećali da ne gubimo jedno drugo nego da se utapamo.  Bilo je nekoliko dana kada sam razmišljao: ‘Kako ću ići na posao? Kako ću otići na taj teren, odraditi trening i izgledati kao da je sve u redu?‘ Osećao sam se fizički bolesno svaki dan kad bih otvorio oči. 

Shutterstock

Shutterstock

 

 

Dejvid je priznao i da mu se bilo teško da se prilagoditi španskom načinu života nakon što je napustio svoj Manchester United, a to što je Viktorija ostala u Londonu bio je dodatan faktor njegove usamljenosti.

Par koji je, čini se, sve te drame i probleme ostavio iza sebe i u dokumentarcu deluje i dalje zaljubljeno i privrženo jedno drugome, takođe je opisao snimanje dokumentarca kao ‘terapiju‘.

“Oslobodila sam bola. Neko mi je jednom rekao da je L.A. poput rehabilitacije za poznate ljude — zato uvek vidimo ljude kako Malibuom hodaju u čizmama i trenerkama! Verovatno nisam to shvatala dok nisam započela ovu, da je nazovemo, ‘terapiju‘, a sada se osećam smireno -  zaključila je Vikotrija s osmehom na licu.

 

Komentari (0)
Loading