Skoro u potpunosti ćelav i bez zuba: Evo kako će poznati fudbaler da izgleda za 20 godina

Anđela Jovanović Vesti 10.10.2023 11:40 0

Poslednjih nekoliko dana dokumentarac o Dejvidu Bekamu ovojio je pažnju javnosti. to je izazvalo fanove da se prisete fotografije iz nekog magazina 1998. godine koja je predviđala kako će fudbaler da izgleda u 2020.

dejvid bekam

Printscreen/Instagram

Naime, jedan časopis pre više od dvadeset godina pokušao je da predvidi kako bi Bekam mogao da izgleda za 20 godina. Prema njihovom predviđanju futbaleru nedostaje nekoliko zuba, ali i kosa.

Očito da tada nisu verovali u napredak tehnologije, kao i medicine te nisu uzeli u obzir presađivanje kose i plastičnu hirurgiju.

 

 

 

 

Bekam je 1992. godine zaigrao u timu "Manchester United" te vrlo brzo osvojio srca devojaka širom Velike Britanije. Svetsku slavu je stekao 1997. godine od kada je u vezi sa Viktorijom, nekadašnjom članicom grupe "Spice Girls".

Nedavno je na Netfliksu objavljen dokumentarni serijal od četiri epizode pod nazivom "Beckham". Po samoj objavi bez prevelike pompe uz svečanu premijeru u Londonu nije "obećavao" da će postati takav hit, ali je pokrenuo brojna prisećanja na rane periode i početke njihovih karijera.

Međutim, ispostavilo se da je to iznenađujuće iskren pogled na njegov život i karijeru uz podsećanje na njega i Viktoriju kao par 2000ih te je zbog toga osvojio gledaoce širom sveta.

 

 

 

@najzena.rs Poznate dame u raskošnim toaletama 🤩 #najzena #poznati #moda #fypシ #foryou ♬ All Night Long - Marsh

 

Komentari (0)
Loading