Gvinet Paltrou ponovo iznenađuje: Mnogima je ovo najznačajnija nagrada u karijeri, a evo šta je ona uradila sa njom

Anđela Jovanović Vesti 10.10.2023 14:17 0

Glumica Gvinet Paltrou je u intervjuu za Vogue otkrila je gde joj stoji Oskar koji je 1998. godine dobila za svoju ulogu u filmu "Shakespeare in love".

gvinet

Tanjug/Ap

Glumica je ekipu ugostila u svom domu, a dočekala ih je u sasvim opuštenom izdanju, u bašti i potpuno bez šminke.

Mnoge će iznenaditi za šta glumici služi figurica koja predstavlja ostvarenje snova glumaca širom sveta.

"Kako prekrasna nagrada Akademije", rekao joj je novinar, na šta je ona odgovorila: "Da. Moj stoper za vrata. Savršeno funkcioniše".

 

gvinet

Printscreen/Youtube

 

 

Glumica danas živi mirnijim životom i ponosno pokazuje svoj prirodni izgled. Takođe, nedavno je iskreno govorila o tome kako želi da prigrli starenje i sve ono šta uz to dolazi.

U razgovoru pred kamerama glumica je otkrila da je jedini njen film koji bi danas pogledala u celini "Emma" iz 1996. Ona je takođe priznala da joj danas ništa ne nedostaje iz dana kada je bila glavna holivudska zvezda.

 

 

@najzena.rs Pop zvezda Nataša Bekvalac nikada nije bila od onih žena koje robuju stereotipima. Uvek svoja, drugačija i hrabra ne samo na sceni, već i u privatnom životu, Panonska barbika, kako je mnogi nazivaju, uspela je da ujedini pripadnice lepšeg pola u gotovo svim segmentima. 💜 Sve ovo bila je preporuka muzičkoj zvezdi da zablista u kampanji našeg portala "Najžena", koji je velika podrška i smernica pripadnicama nežnijeg pola na svim životnim poljima od 2021. godine, kada smo se i zablistali na medijskom polju Srbije i ušli u top 20 najčitanijih sajtova. 💪🏻 Portal koji motiviše sve žene da se bore za ono u šta veruju i da nikada ne prihvataju bilo šta manje od onoga što zaslužuju! 🥰 Budite jake! Hrabre kada drugi nisu! Brižne! Nasmejane! Budite NAJŽENE! 💓 #najžena #srbija #žena #majka #mama #fypシ #foryoupage #jednajemajka #natašabekvalac #pevačica ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading