Ni rođeni sin ga ne prepoznaje: Polako se pretvara u nakazu, a svi misle da je to zbog 18 godina mlađe verenice

Anđela Jovanović Vesti 10.10.2023 16:00 1

Muzički genije Sajmon Kauel ranije je otvoreno govorio o estetskim zahvatima, a njegovi obožavaoci sada misle da se vratio na staro.

Sajmon Kauel

EPA

Sajmon Kauel (64) nedavno je uhvaćen u vožnji biciklom sa suprugom, a nakon što su videli fotografije, mnogi sumnjaju da se ponovno podvrgao estetskim zahvatima

Promene na njegovom licu obožavatelji komentarišu još od 2016., kada se na malim ekranima pojavio u svojoj uobičajenoj ulozi žirija ‘America’s Got Talent’. Zbog prevelike zainteresiranosti javnosti tada je i sam priznao da koristi botoks, kao i da je svestan da je preterao s dozama.

‘Pre neki dan sam video svoju sliku pre korekcija, i na prvi pogled nisam prepoznao samog sebe', rekao je tada.

Uz ovo priznanje, javno je rekao i kako prestaje s korišćenjem botoksa. Kao razlog tome naveo je svog osmogodišnjeg sina Erika, kog su ove promene uznemirile, pa se jednom prilikom čak i uplašio svog oca.

‘Bio je histeričan. Kad je dosta, dosta je’, rekao je tada.

 

 

Mnogi smatraju da se na ove promene odvažio zbog 18 godina mlađe verenice Loren Silvermen, na čijem se licu takođe vide tragovi estetskih korekcija. Međutim, on poriče sve optužbe i uverava javnost kako je njegovo lice sada potpuno prirodno.

Inače, Sajmon je sa Loren 9 godina i ima sina Erika. Mnoge je njegova odluka da je zaprosi iznenadila budući da je u više navrata Sajmon isticao da ne veruje u brak. Podsetimo, par se upoznao 2004. godine kada je Loren bila u braku sa Sajmonovim bliskim prijateljem. Lauren se 2013. razvela od supruga s kojim je u braku bila 10 godina, a onda je ušla u vezu sa Sajmonom koju su uspeli da sakrivaju sve dok se nije saznalo da je ona trudna.

 

 

 

@najzena.rs I part 3 je tu za sve one koji su izabrali treću šoljicu 🤩 Zapratite nas za još ovakvog sadržaja. #fyp #foryoupage #najzena #zena #gledanjeusolju ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (1)
Loading
Bogumil
27.10.2023 05:35

Salmon Kauel muzički genije? Ajdee! 😂😂😂😂😂. Najobičnije djubre.