Džordžina je nova zvezda: Evo koliko je devojka Kristijana Ronalda zaradila od dvostruke naslovnice ovog magazina

Anđela Jovanović Vesti 10.10.2023 16:37 0

Džordžina Rodrígez, partnerka Kristijana Ronalda, postala je jedna od najpraćenijih i najpoznatijih ličnosti . Svi luksuzni brendovi poklanjaju joj proizvode, pozivaju je na događaje i žele da sarađuju s njom, a evo koliko se šuška da je zaradila od naslovnice u Vogue magazinu.

džordžina

Printscreen/Instagram

Džordžina Rodrigez je zvezda je dvostruke naslovnice portugalskog izdanja magazina Vogue, a kako prenose portugalski i španski mediji, za intervju i fotografisanje influenserka je dobila 100.000 eura.

Influenserka je već bila na naslovnicama magazina kao što su "Elle" ili "InStyle", a poslednja u nizu je bila naslovnica za portugalski Vogue.

Na svom Instagram profilu Džordžina se pohvalila fotografijama napisavši da je prvi put predstavljena na dvostrukoj naslovnici.

 

 

 

 

Radi se o "The Fame" ograničenom izdanju magazina, a još letos kad je dogovorena saradnja španski i portugalski mediji preneli su koliko će Ronaldova partnerka zaraditi od ovog angažmana.

U portugalskoj emisiji "Noite das Estrelas" potvrđena je ova informacija, te su naveli da je dobila između 100 i 120 hiljada eura.

 

 

Komentari (0)
Loading