Pre i posle silnih operacija: Kako bi najpoznatije sestre na svetu izgledale bez estetskih zahvata

Anđela Jovanović Vesti 12.10.2023 10:50 0

Na TikToku podeljen je snimak koji prikazuje sestre Kardašijan i njihovu porodičnu fotografiju vraća unazad nekoliko godina - prikazujući kako bi izgledale da se nikad nisu operisale.

kardašijan

Profimedia

Porodična fotografija porodice Kardašijan-Džener prikazuje rijaliti zvezde Kim, Kajli, Kloi, Kortni i Kendal kao i njihovu majku Kris, a autor videa potrudio se da im "vrati" njihova stara lica nazad.

 

 

@voici_mag Une petite piqûre de rappel : se comparer aux Kardashian, c'est se comparer aux meilleurs chirurgiens, coiffeurs, maquilleurs et surtout photoshop ! #kardashians #photoshop #complexesurmoncorps #bodypositivity #kimkardashian #kendalljenner #kyliejenner #khloekardashian #kourtneykardashian #krisjenner ♬ son original - voici_mag

 

 

Najveća zvezda porodice - Kim Kardašijan - prethodno je priznala tek da je koristila botoks, a mnogima je prepoznatljiva upravo po estetskim zahvatima kojima je menjala kako svoje lice, tako i telo.

Najmlađa i najbogatija u porodici - Kajli Džener - nedavno je priznala da je imala filere u usnama nakon godina negiranja, a podsećanjem na to kako je nekad izgledala mogu se uočiti i puno značajnije promene na njenom licu.

Kris Džener se podvrgnula zahtevima podmlađivanja, a Kortni je svojevremeno priznala samo operaciju povećanja grudi.

 

 

Komentari (0)
Loading