Proslavila 56. rođendan i zapalila instagram: Poznata pevačica oduševila izgledom u šestoj deceniji

Anđela Jovanović Vesti 12.10.2023 13:20 0

Američka pevačica i glumica Toni Brekston nedavno je proslavila 56. rođendan, a za tu priliku podelila je fotografiju u kućnom ogrtaču.

Proslavila 56. rođendan i zapalila instagram: Poznata pevačica oduševila izgledom u šestoj deceniji

Profimedia

Naime, Toni je pozirala ispred vrata dok je na sebi imala svileni crni ogrtač, koji joj je pokrio samo određene delove tela.

"U mom rođendanskom odelu", napisala je pevačica u objavi na Instagramu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton)

 

 

Njena objava izazvala je dosta pozitivnih reakcija, a mnogi su bili oduševljeni njenim izgledom u šestoj deceniji. Pored majke Evelin i sestre Trina i Tovanda, javila se i Kris Džener, koja joj je poželela srećan rođendan.

Inače, pevačica je imala velik razlog za slavlje, budući da je prošle godine imala komplikovanu operaciju srca. Naime, u martu 2022. godine imala je hitnu operaciju, gde su joj ugradili stent.

“Moja leva glavna koronarna arterija bila je 80 posto blokirana. Lekari su mi rekli da sam mogla da imam snažan srčani udar i da ne bih preživela", rekla je Toni ranije ove godine.

Toni je tada primetila da nešto nije u redu s njenim zdravljem dva dana nakon što je objavljena vest da je njena sestra Trejsi preminula od raka u martu 2022. godine.

“Sećam se tog dana jer su me grudi često bolele, samo bolele. I mislila sam da sam samo tužna jer je nažalost moja sestra upravo preminula i pomislila sam da me stvarno boli srce za mojom sestrom', prisetila se.

Inače, slavnoj pevačici je još 2008. godine dijagnostikovan lupus - autoimuna bolest koja uzrokuje upale zglobova, tetiva i drugog vezivnog tkiva pa zbog toga često promoviše važnost zdravlja i zdravstvene nege.

 

 

 

@najzena.rs Pitali smo ovu mladu damu odakle je njen bajkoviti autfit 🤩 #najzena #moda #autfit #outfit #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading