Rođena je kao dete ljubavi svoje majke i tinejdžera: Žena bivšeg predsednika je spavala s ocem i sinom, a jednom je rodila dete

Jelena Vukelić Vesti 17.10.2023 10:27 0

Čuvena lepotica poslednjih godina manje se pojavljuje u javnosti. Poslednji put smo je videli pre dva meseca na Filmskom festivalu u Canu, gde je zasenila sve u kratkoj srebrnoj haljini s plaštom.

Rođena je kao dete ljubavi svoje majke i tinejdžera: Žena bivšeg predsednika je spavala s ocem i sinom, a jednom je rodila dete

Shutterstock

Iako je napunila 55 godina, izgledala je neverovatno mladoliko, sa vitkom figurom i dugim nogama.

 

Rođena je kao dete ljubavi svoje majke i tinejdžera: Žena bivšeg predsednika je spavala s ocem i sinom, a jednom je rodila dete

Profimedia

 

 

Poslednjih godina Karla Bruni živi povučeno sa svojim suprugom, bivšim francuskim predsednikom Nikolasom Sarkozijem. Usmerila je svoju energiju na muziku i redovno objavljuje nove pesme, ali se takođe bavi i privatnim vinskim biznisom koji je pokrenula zajedno sa suprugom.

Pored svoje lepote, Karla je uvek privlačila pažnju javnosti svojom neobičnom životnom pričom. Njena burna mladost, kako se često govorilo, nije bila iznenađenje jer je i njena majka bila istog karaktera.

 

 

Pre 15 godina, Carla je za Vanity Fair otkrila da je rođena kao plod majčine vanbračne veze. Sa 29 godina, manekenka je saznala da muškarac koga je celog života smatrala svojim ocem zapravo nije biološki njen roditelj. To se desilo 1996. godine, kada joj je Alberto, koji je bio u braku sa njenoj majkom od 1959. godine do svoje smrti, na samrtnoj postelji otkrio istinu. Tako je saznala da je plod ljubavi između njene majke i brazilskog magnata Mauricija Remerta. Mauricio je tada imao 19 godina, dok je Karlina majka imala 36. Upoznali su se dok su svirali zajedno u kvintetu i njihova veza je trajala šest godina.

Nakon što joj je Alberto priznao istinu, molio ju je da majci ne otkrije ništa, ali ona je hrabro suočila se sa majkom zbog dugogodišnjeg laganja.

Zbog ovakvog burnog odnosa sa majkom, mnogi su osudili Karlu kada je započela vezu sa Rafaelom Entovenom. Naime, manekenka je nakon veze sa Jean-Paulom Enthovenom započela odnos sa njegovim sinom, sa kojim je bila u vezi devet godina. Osim toga, zajedno su postali roditelji, te je zapravo svom bivšem partneru rodila unuka.

Nakon ljubavnog kraha, povezivali su je sa brojnim poznatim muškarcima, sve dok 2007. godine nije upoznala Sarkozija i fatalno se zaljubila. Brak i dalje traje, a nije ih razdvojilo ni to što je on osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i zloupotrebe uticaja.

Komentari (0)
Loading