Svima je zapušila usta, pa i njegovoj deci: "Nisam se udala za 43 godine starijeg milijardera zbog novca, on je neumoran!“

Vesti 17.10.2023 15:37 0

Eduardo Francisko Kostantini, 76-ogodišnji argentinski biznismen, nedavno se oženio 30-ogodišnjom manekenkom Elinom Fernandez, ali se prozivkama na njihov račun ne nazire kraj.

Zaljubljeni par

Printscreen/Instagram

Razlika u godinama i materijalna situacija glavni su razlozi brojnih prozivki sa kojima se svakodnevno suočavaju. Par sa razlikom od 43 godine u braku uprkos oštrim kritikama želi da dokaže da ljubav pobeđuje.

 

 

Čak i sedmoro milijarderove dece sumnjaju u namere lepe manekenke i kritikuju njihovu vezu. Svi su uvereni da Elinu zanima samo bogatstvo. Uprkos tome, Elina redovno objavljuje fotografije sa milijarderom i piše da je on ljubav njenog života. Tokom intervjua za jedan strani magazin, nakon njihovog venčanja, Elina je izjavila da su njihova osećanja čista, da ona ima "staru" dušu, a on "mladu", kao i da Eduardo ima više energije od nje, pa ga jedva prati u aktivnostima.

 

 

Eduardo hvali svoju suprugu, divi se načinu na koji se suočava sa fizičkim, mentalnim i emocionalnim izazovima. Elina se godinama bavi manekenstvom i zarađuje mnogo novca. Milijarder je istakao da je ponosan na uspehe svoje supruge i da je podržava u svim poduhvatima. Upoznali su se u Eduardovom muzeju i venčali posle samo devet meseci veze.

Komentari (0)
Loading