U potpuno prozirnoj haljini: Ponosno prošetala trudnički stomak u providnoj heklanoj haljini

Anđela Jovanović Vesti 19.10.2023 08:30 0

Ljeto je možda službeno u retrovizoru, ali to ne sprječava Kourtney Kardashian da pozove jedan od najvećih trendova sezone kako bi joj pomogao da pokaže svoj sve veći trudnički stomak.

Kortni Kardašijan

Shutterstock

U srijedu je Kortni Kardašijan podelila skup fotografija iz svoje saradnje sa "Boohoo" na kojima je pozirala u svojoj spavaćoj sobi odevena u super seksi crnu heklanu maksi haljinu. Dok je sve heklano možda bilo jedan od najpopularnijih letnih stilskih hitova, Kortni je uspela za jesen uparivši crnu haljinu – koja je imala prozirni dizajn, proširene rukave i crnu ružu na grudima – s odgovarajućom crnim kompletom veša

Kardashian je obula samo crne sandale i njen džinovski venčani prsten, a izgled je završila tako što je kosu zavezala u frizuru u stilu 90-ih, osim šiški koje uokviruju lice. Što se tiče glamuroznosti, održala je bronzane i sjajne stvari tako što je prevukla suptilnu konturu, rumene obraze i preplanule sjajne usne.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by boohoo (@boohoo)

 

 

"Jesi li dobra veštica ili loša vještica?" Kourtney je prikladno napisala: "Ova haljina iz moje ograničene @boohoo kolekcije je napravljena od 100% recikliranog poliestera."

Iako datum porođaja za četvrto dete (i njeno prvo sa suprugom Trevisom Barkerom) tek treba da bude objavljen, njena objava dolazi samo mesec dana nakon što je podelila novosti o svojoj trudnoći nakon "hitne operacije fetusa".

"Kao neko ko je u prošlosti imao tri zaista lake trudnoće, nisam bila spremna za strah od hitne operacije fetusa", napisala je Kortni uz fotografiju na kojoj drži Barkerovu ruku u bolnici. “Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može početi da razume taj osećaj straha. Imam potpuno novo razumevanje i poštovanje prema majkama koje su morale da se bore za svoje bebe dok su bile trudne.”

Ona je nastavila: "Hvala Bogu. Odlazak iz bolnice sa svojim sinčićem u stomaku i na sigurnom je bio najveći blagoslov".

 

Komentari (0)
Loading