Kontroverzna Džulija Foks prozvana kraljicom neukusa: Kožna haljina sa prorezima koja više otkriva nego što prikriva

Olja Jelić Vesti 27.10.2023 11:41 0

Američka glumica Džulija Foks prepoznatljiva je javnosti po golišavim ekstravagantnim odevnim kombinacijama u kojima izlazi.

Džulija Foks

Profimedia

Američka glumica Džulija Foks prepoznatljiva je javnosti po golišavim ekstravagantnim odevnim kombinacijama u kojima izlazi.

Svaki put ponovno šokira novim odabirom odeće koja se većinom ni ne može nazvati tako jer ne prekriva gotovo ništa. A tako je bilo i ovog puta.

Pojavila se na "Anniversary Room to Grow Gala", koji se održao u Njujorku. Obukla je crvenu kožnu haljinu čiji gornji deo izgleda pristojno, ali je donji deo je imao široke proreze koji su, dok je hodala, pokazali Džulijino donje rublje bež boje.

Ipak, ona se time nije zamarala, štaviše ponosno je pozirala pred fotografima, a svoju kombinaciju je upotpunila i crvenom bundom. U centar pažnje stigla je nakon što je kratko bila u vezi s bivšim suprugom Kim Kardašijan, Kanjeom Vestom. Osim glumačke karijere, gradi i manekensku i velika je zvezda i na TikToku.

 

@najzena.rs Njen autfit košta 1000e‼️😱 Koliko je koštao tvoj današnji autfit? Piši nam u komentarima 👇🏻 #najžena #žena #fypシ #fyp #srbija #outfit #outfitideas #outfitinspiration #fashion #moda ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading