Bela haljina optočena kristalima joj stoji kao salivena: Gvinet Paltrou lepša nego ikad, a u njene cipele su svi gledali

Olja Jelić Vesti 08.11.2023 18:47 0

Sa svojim brendom Skims, rijaliti zvezda Kim Kardašijan ostvarila je saradnju sa poznatom kompanijom nakita Swarovski. Njihova zajednička kolekcija predstavljena je na glamuroznom događaju u Njujorku, koji nije propustila poznata Oskarovka

Gvinet Paltrou

Profimedia

Sa svojim brendom Skims, rijaliti zvezda Kim Kardašijan ostvarila je saradnju sa poznatom kompanijom nakita Swarovski. Njihova zajednička kolekcija predstavljena je na glamuroznom događaju u Njujorku, koji nije propustila poznata Oskarovka Gvinet Paltrou.

Nakon što je svojom pojavom uveličala novo izdanje dodele nagrada Veća dizajnera Amerike u Njujorku, poznata Oskarovka i vlasnica lifestyle brenda Goop otkrila je novu prodavnicu brenda Swarovski na njujorškoj Petoj aveniji.

U sklopu otkrivanja prodavnice, predstavljena je i saradnja sa brendom donjeg rublja Skims u vlasništvu poznate rijaliti zvezde Kim Kardašijan, a upravo je u tim odevnim komadima iz spomenute kolekcije 51- godišnja Gvinet Paltrou istakla u stajlingu.

Belu haljinu bez naramenica oplemenila je sa nekoliko ogrlica srebrnog sjaja ukrašenih kristalima, od kojih se posebno izdvojio model za telo koji je jednostavnu haljinu midi dužine i od rebrastog pletiva bele boje podigao na novi nivo.

Poznata Oskarovka nije odolela najuzbudljivijem trendu u svetu obuće - cipelama sa detaljem zakrivljene potpetice.

Odabir Gvinet Paltrou pao je na belu verziju popularnog modela Eva sa potpisom brenda Salvatore Ferragamo, da bi celokupno izdanje zaokružila eleganatnim primerkom crnog kaputa.

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading