Smršao 17 kilograma za ulogu: Mladi glumac otkrio šta je prvo učinio nakon snimanja

Vesti 08.11.2023 20:47 0

Mladi glumac Jovan Jovanović deo je ekipe filma "Čuvari formule", a otkrio je kako je za ovu ulogu morao drastično da smrša.

jovan jovanovic

Printscreen/Instagram

Jovan Jovanović je na Instagramu podelio fotografije na kojima pozira s kolegama Andrijom Kuzmanovićem i Brankom Jankovićem, a u fokusu je kontrast njihovog fizičkog izgleda.

Naime, Jovan je u odnosu na kolege vidno mršaviji, a pre premijere filma u Beogradu rekao je da je izgubio 17 kilograma.

"Krenuo sam sa 96 i završio sa 79 kilograma. Dva i po meseca je trajala borba da smršamo. Nakon poslednjih scena smo otišli na obilni doručak. Od tog trenutka nisam prestao da jedem. Sada imam 23 više nego na snimanju", kazao je.

 

 

 

 

Takođe, ispod fotografije se našalio kako su Janković i Kuzmanović "preuzeli sve njegove obroke tokom pripreme za 'Čuvare formule'".

Radnja filma "Čuvari formule" prati grupu naučnika u Institutu Vinča, pa sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslavenska tajna policija odvodi na lečenje u Pariz. Jovan je tumačio lik jednog od tri ozračena studenta.

Film je premijeru imao na "Locarno Film Festivalu".

 

 

 

@najzena.rs Hrabra Ana Ilić koja se svakodnevno lavovski bori sa vatrom i uleće sa svojim timom u objekte iz kojih svi beže. 🔥🚒Ana je devojka koja ruši predrasude o tome čime žena treba da se bavi. Ona je fizički spremnija od većine muškaraca, i za nju ne postoji ni jedna prepreka u životu. #najžena #najzena #najzenasrbije #tiktokserbia🇷🇸 #fyp #ispovest #zeneumuskimposlovima #vatrogasac #vatrogasci #trend #tiktoksrbija ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading