Detalj iz legendarne serije "Mr. Bean" je pokrenuo raspravu: Ko zapravo vozi ovaj plavi automobil koji smo viđali u gotovo svakoj sceni

Vesti 13.11.2023 10:17 0

Detalj iz legendarne serije "Mr. Bean" je pokrenuo raspravu na društvenim mrežama te korisnici pokušavaju da odgonetnu ko vozi plavi automobil.

mister bin

Profimedia

"Reliant Regal" se često pojavljuje u ovoj seriji, kako u igranoj, tako i u crtanoj verziji. Vozač ovog automobila je u epizodi "Tee Off, Mr. Bean" ponudo pomoć Mister Binu, ali ga je on ignorisao. Međutim, identitet vozača je nepoznat.

Neki smatraju da je reč o Irmi Gob, Binovoj devojci. No, drugi ne veruju u ovu teoriju.

"Irma je u plavom automobilu", "Svi misle da je Irma, ali ja smatram da je to nemoguće", "U ovom automobilu se vidi muška ruka. Definitivno nije ona", "U jednoj epizodi Irma i Mister Bina provode vreme zajedno, a onda se pojavi plavi automobil i zabije se u njih", neki su od komentara na TikToku.

 

 

"Mister Bin" se pojavio na britanskoj televizijskoj stanici ITV 1990. godine, nakon čega je stekao ogromnu popularnost u čak 245 država, a za stvaranje legende humora bilo je potrebo samo četrnaest epizoda serije.

 

 

 

@najzena.rs Supermodel i od nedavno voditeljka Danijela Dimitrovska ispred naše kamere napravila je ukusnu, brzu i zdravu salatu za sve dame koje su žurbi, a paze na svoju liniju. Podelite sa nama kako vam se dopao ovaj recept kada ga isprobate 😋 #zena #najzena #fyp #foryoupage #foryou #fpyシ #fypシ゚viral #danijeladimitrovska ♬ Synchronize (Instrumental) - Milky Chance
Komentari (0)
Loading