Stajling dostojan kraljice: Kejt Midlton u haljini sa šljokicama, a tijarom je odala počast princezi Dajani

Olja Jelić Vesti 06.12.2023 14:12 0

Kejt Midlton zablistala je u raskošnoj haljini sa šljokicama, skupocenom nakitu pokojne kraljice Elizabete i tijari koju je nasledila od pokojne princeze Dajane

Kejt Midlton

Profimedia

Nakon što je jučerašnje jutro provela u poseti dečjoj bolnici i sve zadivila u smaragdno plavom odelu, Kejt Midlton uveče je zablistala u izdanju dostojnom buduće kraljice.

Povod je bio skup diplomata u Londonu, a tom prilikom princeza od Velsa, Kejt Midlton nosila je jedan od najglamuroznijih stajlinga iz svoje kolekcije, u kom smo već imali prilike da je vidimo na venčanju jordanskog princa Huseina i njegove odabranice Rajve Al Saif.

Reč je o ružičastoj maksi haljini dugih rukava, optočenoj šljokicama i uzdignutoj na kraljevski nivo uz dijamantni remen i okovratnik. Radi se o kreaciji britanskog brenda, tačnije cenjene dizajnerke Dženi Pakham, koja je inače specijalizovana za venčanice.

 

 

 

Ovu elegantnu haljinu Kejt je besprekorno uskladila sa salonkama u srebrnim i ružičastim nijansama brenda Gianvito Rossi i Pradinom clutch torbicom u efektnoj metalik rozoj boji.

Ipak, u prvom planu bila je njena tijara i kraljevski nakit - dijamantske minđuše pokojne kraljice Elizabete i broš Bentlija Skinera u vrednosti od vrtoglavih 17.000 evra.

Bio je ovo 11. put da je Kejt nosila upečatljivu tijaru naziva Lover's Knot otkako se udala za Vilijama 2011. godine, a koliko retko možemo da je vidimo s ovim kraljevskim detaljem na glavi potvrđuje i podatak da je ijednu tijaru ukupno birala tek 16 puta.

Lover's Knot poznata je kao jedna od najdražih tijara pokojne princeze Dajane, a napravljena je za kraljicu Mariju sredinom 1910. godina.

 

 

 

Komentari (0)
Loading