Šta joj se desilo: Megan Markl zabrinula fanove, drastično smršala, "prosto se osušila"

Slobodanka Ćorić Vesti 06.12.2023 14:45 0

Svetom je odjeknula vest da su u knjizi 'Endgame' otkrivena imena članova kraljevske porodice koji su imali rasističke komentare o njenom sinu, a Megan se sada pojavila u javnosti i iznenađena svojim izgledom

megan markl

Profimedia

Nakon objavljivanja knjige 'Endgame', koja je navodno otkrila ko je davao rasističke komentare o Arčiju, sinu Megan Markl (41) i princa Harija (39), vojvotkinja je viđena na ulicama Los Anđelesa. Megan izgleda drugačije nego inače, a mnogi su primetili da je znatno mršavija.

Megan je prošetala sa osmehom, obučena u sportsku kombinaciju crnih hulahopki i majice. Uz sve je uskladila sportske patike, zeleni šešir i naočare za sunce. Izgledala je dobro raspoložena, iako su neki zabrinuti zbog njenog drastičnog gubitka kilograma.

Inače, nedavno je objavljena knjiga o situaciji na britanskom dvoru. Holandska verzija pomenute knjige navodno je otkrila da su kralj Čarls (75) i Kejt Midlton (41) pominjali boju kože malog Arčija.

VRAĆA SE U POSAO

Megan Markl se pojavila na crvenom tepihu bez Harija i potvrdila glasine:

'Istina je' 24 sati Nakon toga, autor knjige je rekao stranim medijima da je nikada neće pominjati, niti je u knjizi. Izdavačka kuća Ksander je kasnije saopštila da je od Sjedinjenih Država dobila zahtev da naglo prekine prodaju knjige.

Podsetimo, otkako su Hari i Megan napustili kraljevske dvorove i porodicu 2020. godine i preselili se u SAD, skandali ne prestaju. Prvo su dali intervju Opri Vinfri i otkrili detalje iz porodice, a zatim je Hari u svojim memoarima 'Spare' podelio dosad neispričane informacije. Da bi zaokružili celu priču, par je snimio dokumentarac sa Netfliksom o njihovoj ljubavnoj priči i odluci da napuste palatu.

Sada se većina pita, s obzirom na to da su im finansije iz suda odsečene, kako će se Hari i Megan i dalje finansirati. Ona će navodno snimiti još jedan dokumentarac sa Netfliksom, a bilo je i glasina da bi Meghan mogla ponovo pokrenuti svoj blog, koji je napisala pre nego što je upoznala princa. Jedino je izvesno da se vraća u svet šoubiznisa, što je i sama potvrdila kada se nedavno pojavila na crvenom tepihu.

- Da to je tačno. Vraćam se u svet šoubiznisa i jedva čekam da pričam o svemu što spremam – rekla je ona, a pisao je Varieti.

 

 

Komentari (0)
Loading