"Bogati fudbaler, a ima debelu devojku": Obožavaoci vređali ženu poznatog sportiste, jer im se ne sviđa kako izgleda

Vesti 12.12.2023 09:35 0

Engleski fudbaler Deklan Rajs ima samo 24 godine, a već je ušao u istoriju kao jedan od najskupljih igrača. U ozbiljnoj je vezi, međutim njegova devojka ne izgleda „tipično“.

fudbaler

Shutterstock

Deklan Rajs je ove godine prešao iz Vest Hema u Arsenal za neverovatnih 122 miliona evra i uživa u luksuznom životu, koji deli sa svojom devojkom Loren Frajer. Ona se na prvi pogled ne uklapa u onaj tipičan izgled koji zamislite kada čujete sintagmu “žena fudbalera”.

Ipak, ovih dana njih dvoje na društvenim mrežama moraju da čitaju vrlo neprijatne komentare na Lorenin račun, jer neki Rajsovi navijači smatraju da je trebalo da nađe drugačiju devojku!

fudbaler

Printscreen/Instagram

 

Sve je počelo nakon što je jedan popularan nalog na društvenoj mreži X, koji je sada suspendovan, objavio fotografije ovog para uz poruku:

„Deklan Rajs je multimilioner, sportista i elitni fudbaler visok 185 cm, koji se ipak zadovoljio debelom, belom devojkom… Ne razumem više ovaj svet.“

 

 

Reči anonimne osobe privukle su mnogo pažnje i komentara na toj mreži, pa je deo korisnika izrazio istu zbunjenost, dok je, na sreću, bilo mnogo više onih koji su naglasili da se Rajsov izbor devojke tiče samo njega.

“Obriši ovo”, “Zamisli da traži devojku po tome šta se sviđa drugima”, “Ona je bila uz njega kad nije bio niko”, samo su neki od komentara ljudi koji su osudili takvo ponašanje osobe koja je objavila fotografije ovog para i nepristojan komentar.

Ovaj profil je u međuvremenu suspendovan na X-u, najverovatnije zbog brojnih prijava za vređanje na osnovu izgleda (bodyshaming).

fudbaler

Printscreen/Instagram

 

Ko je devojka Deklana Rajsa?

Fudbaler Deklan Rajs već godinama je srećno zaljubljen u Loren, s kojom je počeo da se zabavlja još dok su imali 17 godina. Upoznali su se u školi koju su pohađali zajedno i od tada su nerazdvojni, a Loren često prati sportistu na mečevima i vatreno navija za njega. Par je u avgustu 2022. dobio sina Džuda, a Loreninu trudnoću uspeli su da sakriju od očiju javnosti do samog kraja. U tome su bili toliko vešti da smo za rođenje njihovog dečaka saznali tek kad su fanovi primetili novu Deklanovu tetovažu sa Džudovim imenom, datumom rođenja i simbolom za njegov horoskopski znak Lava. Žive u Londonu, a slobodno vreme koriste da otputuju nekud zajedno.

Komentari (0)
Loading