Ovako Marija uspavljuje sina: Podelila snimak od kog će se istopiti sva srca u Srbiji, a i šire!

Vesti 19.12.2023 13:14 0

Kako je Marija Šerifović navela u svojoj prvoj izjavi nakon objave o rođenju sina, momenat kad je upoznala bebu ne može se porediti ni sa čim što je do sada doživela...

Marija

Printscreen/Youtube/Marija Šerifović

Pop zvezda Marija Šerifović objavila je na svom Instagram profilu snimak sa sinom dok ga uspavljuje, ali se i zahvalila svima na lepim rečima i čestitkama nakon rođenja sina.

"Dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god bili i šta god radili... Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem "storija", želim svima vama da se zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo", rekla je Marija.

Ona je u nekoliko snimaka govorila i o turneji koja je očekuje nakon što je objavila novi album, a onda je snimila i kako uspavljuje sina uz pesmu "Time of my life".

 

 

Kako je Marija Šerifović navela u svojoj prvoj izjavi nakon objave o rođenju sina, momenat kad je upoznala bebu ne može se porediti ni sa čim što je do sada doživela.

"Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je ona za Blic.  

 

Bonus Najžena:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading