Drastična transformacija pevačice: Keli Klarkson otkrila kako je izgubila kilograme, nikad nije bila lepša

Olja Jelić Vesti 04.01.2024 10:46 0

Američka pevačica Keli Klarkson nedavno je otkrila dijetu uz pomoć je izgubila značajan broj kilograma.

Keli Klarkson

Profimedia

Američka pevačica Keli Klarkson nedavno je otkrila dijetu uz pomoć je izgubila značajan broj kilograma.

Poznata pevačica na ovaj način odgovorila je na kritike da koristi Ozempic - kontroverzni lek za dijabetes, a koji pomaže i pri mršavljenju. Mnogi stručnjaci smatraju da su slavne osobe iskoristile ovaj lek kako bi skinuli višak kilograma.

Keli zasluge za svoju telesnu transformaciju pripisuje vežbama i dijeti pod nazivom "Plant Paradox Diet" koju je zastupao doktor Stiven R. Gundri.

 

 

 

"Izgubila sam kilograme jer sam slušao svog lekara, što nekoliko godina nisam i 90 posto vremena sam stvarno pazila na ishranu jer je proteinska dijeta dobra za mene", objasnila je za medije.

Ova 41-godišnja zvezda je takođe priznala da joj je preseljenje u novi dom u Njujorku pomoglo da ostane aktivnija. Tvrdi da povremeno sebi dopusti obroke koji su kalorični kako bi lakše podnela dijetu.

Međutim, ovo nije prvi put da je imala problema sa kilogramima. Pevačica je još 2017. godine priznala da kako joj je bilo teško kada je prvi put izgubila veći broj kilograma.

"Kada sam bila jako mršava, htela sam da se ubijem. Bila sam jadna, izvana i iznutra, četiri godine svog života, ali nikoga nije bilo briga jer je estetski bilo prihvatljivo", rekla je tada za časopis Attitude.

Njen novi način života dolazi nakon burnog perioda u privatnom životu. Svoj sporni razvod od Brendona Blakstoka rešila je u martu 2022. godine nakon žestoke bitke oko starateljstva nad njihovom decom i zajedničkim imanjem u Montani.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading