"Kakva je ovo vreća od haljine?'": Glumica iznenadila stajlingom na dodeli nagrada, pa uzrokovala urnebesna poređenja

Olja Jelić Vesti 16.01.2024 17:05 0

Glumica Obri Plaza pojavila se u bledožutoj haljini na crvenom tepihu tokom dodele Emija iz Loewe kolekcije za proleće/leto 2024. koja je uzrokovala mnogo urnebesnih poređenja na društvenim mrežama.

Obri Plaza

Profimedia

Glumica Obri Plaza pojavila se u bledožutoj haljini na crvenom tepihu tokom dodele Emija iz Loewe kolekcije za proleće/leto 2024. koja je uzrokovala mnogo urnebesnih poređenja na društvenim mrežama.

Zvezda serije "Parks and Recreation" (39) izgledala je spremna za proleće u svojoj žutoj haljini, koja je imala kvadrat od tkanine nalik vreći za hranu na prednjem delu s ogromnom zlatnom iglom probodenom kroz nju.

 

 

Pokazala je leđa u kreaciji s izrezom pozadi, uparivši haljinu sa zlatnim štiklama na platformu i uz naušnice i prstenje Effy.

Glumica koja je novo zaštitno lice Loewea – nosila je kosu u polupodignutom stilu, sa tamnim ružem i bledorozim manikirom.

Ubrzo po objavi fotografija sa događaja na društvenim mrežama su usledila urnebesna poređenja njene haljine s raznim predmetima.

"Zašto se obukla kao kutija za ručak u papirnoj vrećici?", napisao je korisnik Twittera kao odgovor na fotografije mlade glumice.

 

 

"Izgleda kao da je zakačila siperčić na prednji deo haljine", napisao je drugi korisnik Twittera.

Treći obožavatelj uporedio je njen izgled sa post-it ceduljom koju je Keri Bredšo dobila od Džeka Bergera u epizodi serije "Seks i grad", a ređala su se poređenja sa sirom u listićima, raznim vrstama ceduljica i nalepnica kao i papirom za štampanje.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading