Nije je sprečilo ni polomljeno stopalo: Viktorija Bekam održala spektakularnu modnu reviju u Parizu

Olja Jelić Vesti 02.03.2024 16:10 0

Modna dizajnerka nije dozvolila da je zaustavi ni slomljeno stopalo

Viktorija Bekam

Profimedia

Dejvid Bekam snimljen je u odlasku na reviju svoje supruge Viktorije na Nedelji mode u Parizu u petak, piše Daily Mail. Fudbalska legenda napustio je otmeni hotel zajedno sa ćerkom Harper, sinovima Kruzom, Bruklinom i snajom Nikolom Pelc. Dejvid, koji je šetao ruku pod ruku sa svojom ćerkom, za veliku je noć odabrao je bež sako sa dvorednim kopčanjem, koji je obukao na belu rolku.

 

 

 

Sin Bekamovih Romeo (21), nije uspeo da se pridruži porodici, nego je kako spekuliše Daily Mail, ostao u Londonu nakon nedavnog razlaza sa devojkom Mijom Regan. Najmlađa Harper je krenula stilskim stopama svoje majke u crnoj maksi haljini koju je kombinovala s parom belih patika, dok se Kruz odlučio za retro odelo na pruge, koje je nosio preko košulje i kravate sa naramenicama u stilu četrdesetih.

 

 

Snaja Nikola podigla je temperaturu u sićušnoj crvenoj mini haljini koja je završavala visoko iznad kolena i bila stegnuta u struku kako bi naglasila njenu figuru peščanog sata, a njen suprug Bruklin obukao je crni sako preko bež majice, koji je kombinovao s parom širokih pantalona koje su pristajale njegovom sakou. Viktorija je izašla iz svog hotela u petak ujutro prije svoje prezentacije u 20 sati i nije dopustila da je štake usporavaju dok je išla do svog studija.

 

 

Naime, Viktorija je slomila stopalo tokom povredee u teretani za Dan zaljubljenih.​

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading