Novi skandal u britanskoj monarhiji: Vilijam i Hari ne mogu da budu u istoj prostoriji na odavanju počasti princezi Dajani

Slobodanka Ćorić Vesti 14.03.2024 10:05 0

Njegovo učešće će se desiti tek nakon što njegov brat napusti ceremoniju

princ vilijam

Profimedia

U jeku tračeva i teorija zavere o kraljevskoj porodici i princezi Kejt Midlton, svu pažnju su, barem na kratko, sada ukrala braća "plave krvi".

Princ Hari će se danas pojaviti putem video poziva na komemoraciji princeze Dajane u Londonu kojoj treba da prisustvuje i princ Vilijam. Braća će se večeras retko zajedno pojaviti na dodeli nagrade koja nosi ime njihove majke u Muzeju nauke u Londonu, ali ni jedan ni drugi neće biti u prostoriji u isto vreme, čak ni virtuelno.

Očekuje se da će Vilijam lično održati govor povodom obeležavanja 25. godišnjice dobrotvorne organizacije i uručiti nagrade za 20 primalaca. Princ od Velsa pojaviće se na dodeli nagrada sam, jer se njegova supruga Kejt još uvek oporavlja od abdominalne operacije.

Hari, koji živi u Kaliforniji, tada će se pridružiti video pozivu sa pobednicima, prema izveštajima. Međutim, njegovo učešće će se desiti tek nakon što njegov brat napusti ceremoniju.

Nespremnost braće da zajedno prisustvuju događaju, prema mišljenju mnogih, otkriva dubinu njihove svađe jer su se pre navodne svađe često pojavljivali zajedno kako bi pozirali sa dobitnicima nagrada.

Komentari (0)
Loading