,,Tvoja mama bi bila jako ponosna": Kloi Kardašijan čestitala rođendan bivšem koji je varao tokom trudnoće, da li je pomirenje na vidiku?

Vesti 14.03.2024 16:35 0

Neposredno pre nego što je Kardašijanka rodila Tru 2018. godine, video snimci su otkrili da je varao sa dve žene dok je ona bila trudna..

Kloi

Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tristan Tompson je juče proslavio svoj 33. rođendan, a njegova bivša devojka Kloi Kardašijan, koju je više puta prevario, pobrinula se da oseti malo ljubavi. Osnivačica brenda ,,Good American" je na svojoj Instagram priči podelio dve fotografije košarkaša.

Prva fotografija je bila Tristan i njihovo dvoje dece, True (5) i Tejtum (1) kako se igraju sa maramicom, odmotavaju nešto što izgleda kao poklon. Svi su imali široke osmehe dok su sedeli na podu i otpakivali poklon.

Tristan

Printscreen/Instagram/khloekardashian

 

Na drugoj fotografijiji su bili Tristan i njegov mlađi brat Amari, kome je postao zakonski staratelj februaru 2024. nakon smrti njihove majke Andree Tompson 5. decembra. „Tvoja mama je jako ponosna na tebe. Srećan rođendan.", napisala je na fotografiji.

Tristan

Printscreen/Instagram/khloekardashian

 

Amari, koji  pati od epilepsije, i Tristan žive sa Kloi od januara 2023. Andrea se brinula o Amari u njenom domu u Torontu sve dok nije umrla. Nakon njene smrti, Kloi je obećala Andrei u natpisu na društvenim mrežama: „Samo znaj, obećavam ti, Amari će biti savršeno dobro. Svi ćemo se brinuti o njemu, pomoći mu i štititi ga.”

Na njegov rođendan u julu, Kardašijanka mu je posvetila objavu na Instagramu napisavši: „Neko danas ima 17 godina!!!! Srećan rođendan slatki slatki Amari!!! Svi smo tako blagosloveni što nas je dotakao anđeo kao što si ti. ti si zaista jedno od najvećih Božijih blaga.” 

Kloina i Tristanova skandalozna prošlost 

Kloina posvećenost brizi o Amariju je zadivljujuća, posebno s obzirom na njenu i Tristanovu skandaloznu prošlost. Iako je status njihove veze nepoznat, sportista, koji je suspendovan na 25 utakmica u januaru zbog kršenja NBA politike o drogama, dovela ju je do problema.

Neposredno pre nego što je Kardašijanka rodila Tru 2018. godine, video snimci su otkrili da je varao sa dve žene dok je ona bila trudna. Ona ga je vratila, a on je ponovo varao sa bivšom najboljom prijateljicom Kajli Džener- Džordin Vuds.

Nakon što ga je ponovo vratio, stvari su se završile kada je rodio dete sa Marali Nikols, koje navodno nije želeo da vidi.

U epizodi ,,Kardašijanovih", 39-godišnjakinja je progovorila o njegovom neverstvu nakon što je njena najbolja prijateljica Malika Hak sugerisala da bi mogla ponovo da pokuša da spase svoju porodicu pomirenjem. Kloi je negirala tu mogućnost, dodajući: „Da je neko mojoj ćerki uradio ono što je Tristan uradio meni, verovatno bih ga kastrirala... i nasmešila se radeći to.”, prenosi Hola!.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading