Ne mogu da se obuzdaju: Điđi Hadid i Bredli Kuper se više ne kriju, uslikani dok razmenjuju strastvene poljupce

Olja Jelić Vesti 16.03.2024 10:30 0

Bredli Kuper i Điđi Hadid više ne skrivaju svoju vezu, a tokom večere s prijateljima ovog četvrtka u Njujorku snimljeni su dok razmenjuju poljupce.

Điđi i Bredli

Profimedia

Bredli Kuper i Điđi Hadid više ne skrivaju svoju vezu, a tokom večere s prijateljima ovog četvrtka u Njujorku snimljeni su dok razmenjuju poljupce.

Par je primećen kako se ljubi dok su sedeli jedno pored drugog u popularnom restoranu Via Carota. Zajedno s njima bili su i njen prijatelj Tan Frens i njegov kolega Antoni Porovski. Činilo se da je povod izlaska bio proslava 40. rođendana Porovskog.

 

 

 

Susret se nije završio večerom, a par je takođe prošetao gradom. Dok je Bredli šetao psa, manekenka je ćaskala sa svojim bliskim prijateljem.

Par je počeo da izlazi u oktobru, a tek su u januaru potvrdili svoju vezu. Tada su snimljeni u Londonu kako se drže za ruke.

Dugo su pokušavali da sakriju svoju vezu pa su se u jednom periodu u tajnosti nalazili u kući na Roud Ajlendu koja je u vlasništvu njihove prijateljice, pevačice Tejlor Svift.

Điđi Hadid ima trogodišnjeg sina Kaija s bivšim dečkom Zajnom Malikom, dok Bredli Kuper ima šestogodišnju ćerku Leu de Seine s Irinom Šajk.

Manekenku su ranije povezivali i s Leonardom Di Laprijem, ali vezu nikada nisu potvrdili.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading