Sebi ne oprašta samo jedno: Glumica Lindzi Lohan otkrila zašto je napustila Holivud

Olja Jelić Vesti 16.03.2024 13:07 0

Glumica Lindzi Lohan nedavno je otkrila pravi razlog zašto se povukla iz Holivuda

Lindzi Lohan

EPA

Glumica Lindzi Lohan nedavno je otkrila pravi razlog zašto se povukla iz Holivuda.

Naime, glumicu koju javnost najviše pamti po ulogama u filmovima namenjenim deci i mladima, ali i po problematičnom ponašanju, pre nekoliko godina odlučila je da se vrati snimanju filmova.

"Osećam se kao da su neke od mojih radova zasenili paparaci i sve te stvari kad sam bila mlađa, to je pomalo neugodno. Volela bih da se taj deo nije dogodio. Osećam se kao da je to na neki način zaživelo vlastitim životom. Zato sam želela da nestanem. Mislila sam: 'Ako ovde nema priče, neće se usresrediti samo na moj život'", navela je.

 

 

Osim glume, na vrhuncu slave bavila se i muzikom i bila deo raznih projekata, ali istovremeno se borila s ličnim i pravnim problemima. Prvu ulogu ostvarila je sa samo tri godine pa mnoge ni ne čudi što se 2012. godine odlučila za odlazak iz Holivuda. Tada je imala 26 godina, a živela u Londonu.

Pauzu od glume ranije je opisala kao najbolju stvar koju je učinila za sebe. Trenutno živi u Dubaiju, gde vodi luksuzan način života zajedno sa svojim suprugom Baderom Šamasom i njihovim sinom Luaijem, koji je rođen u julu prošle godine.

 

 

Ona je objasnila da je Holivud danas puno drugačiji, jer društveni mediji omogućuju slavnim osobama da imaju kontrolu nad svojom pričom i direktno odgovore na medijske naslove. Istakla je da se ne plaši vraćanja u Holivud, unatoč negativnim iskustvima koje je doživela.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading