Opala joj popularnost: Džej Lo bez objašnjenja otkazala sedam koncerata, šuška se da je novi album loše prošao

Olja Jelić Vesti 16.03.2024 14:24 0

Pevačica Dženifer Lopez otkazala je poslednjih sedam datuma svoje nadolazeće turneje - bez objašnjenja

Dženifer Lopez

EPA

Pevačica Dženifer Lopez otkazala je poslednjih sedam datuma svoje nadolazeće turneje - bez objašnjenja, piše Page Six. Obožavatelji su primetili da je stranica Ticketmaster ranije ove nedelje dodala obaveštenja o otkazivanju za nastupe u Nešvilu, Raleiju u Severnoj Karolini, Atlanti, Tampi na Floridi i Nju Orleansu za turneju This Is Me…Now.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Prethodno najavljeni nastupi u Klivlednu i Hjustonu su u potpunosti uklonjeni sa web stranice. Sedam datuma bilo je zakazano za razdoblje od 20. do 31. avgusta. Turneja sada završava u Njujorku 17. avgusta. Poruka na Ticketmasterovoj stranici okrivila je "organizatora događaja" za otkazivanja, ali ne nudi dodatne informacije osim pojedinosti o povratku novca za ulaznice.

Novi album je loše prošao

Međutim, Page Six je saznao da je postojao logistički problem kod promotera i da postoji mogućnost da se koncerti ponovno zakažu. Pevačica se o tome još nije oglasila na društvenim mrežama. Ovo ažuriranje turneje dolazi nakon što je novi album pevačice This Is Me…Now prošao loše na Billboard 200 lestvici, debitujući na broju 38 prošlog meseca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Uz album, Džej Lo je izdala mjuzikl u kojem gostuju brojne zvezde, a zove se This Is Me…Now: A Love Story, kao i dokumentarac The Greatest Love Story Never Told. This Is Me...Now je njen prvi studijski album unazad deset godina. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading