Muškarci ovo ne mogu: TikTokerka izazvala dečka da isproba vežbu sa metlom, rezultat je nasmejao preko 6 miliona gledaoca!

Vesti 19.03.2024 11:00 0

Gledajući jednominutni video je gotovo mučno i frustrirajuće jer nema ni trunke nade za uspeh...

par

Printscreen/TikTok/kelleylorraine_

Sve što može muškarac, može i žena. Ali ono što žene mogu, muškarcima ponekad ne uspeva. Žene često umeju da budu upornije i strpljivije, a njihova tela su obično gipkija od muških.

Jedna žena je nedavno izazvala svog partnera zanimljivom vežbom. Video je podelila na TikToku i ubrzo sakupila preko 6 miliona pregleda.

Izazov sa metlom

Žena po imenu Keli je otkrila posebnu vežbu koju samo žene mogu da urade i izazvala svog partnera da dokaže suprotno. 

 

@kelleylorraine_

He was so determined to do it💪🏼😂 ♬ original sound - kelleylorraine_

 

Ona je stavila metlu ispred sebe, držeći je sa obe ruke i preskočila je, a potom prislononila na leđa dok je celo vreme držala obema rukama. Nakon toga je bio red na njenog partnera da pokaže svoje umeće. Stavio je metlu ispred sebe, ali kada god bi pokušao da je preskoči njegove ruke bi otišle ka gore blokirajući njegove noge.

Gledajući jednominutni video je gotovo mučno i frustrirajuće jer nema ni trunke nade za uspeh. Koliko god se trudio, njegovo telo jednostavno nije sposobno da postigne takav izazov. 

Međutim, video je ipak nasmejao brojne pratioce koji su ostavili urnebesne komentare poput: ,,Moj ne ume da drži metlu. Tačka." ; ,,Držala sam metlu kada je moj muž stigao kući, pa me je pitao idem li negde" ; ,,Zašto mu je toliko teško? Žao mi je što ne ume, ali mi je toliko zabavno".

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading