,,Najbolja godina naših života": Zvezda serije ,,Štreberi" čestitala ćerkici 1. rođendan, pogledajte samo taj presladak snimak!

Vesti 30.03.2024 20:25 0

Montažni snimak je počeo da prikazuje fotografije Kuoko i Pelfrija kako se povezuju sa svojom ćerkom kada je bila novorođenče u bolnici i kasnije, kada su je doveli kući

Kejli

JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Ćerka Kejli Kuoko je napunila 1. godinu!

Glumica (38), poznata po ulozi Peni u hit seriji ,,Štreberi", danas slavi prvi rođendan svoje ćerke Matilde, i u tu čast je na Instagramu podelila fotografije sebe, svog dečka Toma Pelfrija i njihove devojčice.

,,Matilda imaš 1. godinu! Najbolja godina naših života", napisala je ona na klipu uz pesmu "Growin' Up Raising You" od Gabi Baret. ,,Ti si dar odozgo i donela si najdublju savršenu radost celoj našoj porodici!"

„Tata i ja te volimo više nego što bismo ikada mogli da objasnimo“, nastavila je ponosna mama. „Jedva čekam da vidim ko ćeš postati, ali za sada, molim te, ostani moja dragocena jednogodišnjakinja zauvek.
Kuoko je takođe pohvalila Pelfrija (41) zbog toga što je sjajan otac, napisavši: „@tommypelphrey hvala ti što si bio najbolji tata (pored mog) koga je svet ikada video.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

 

„Savršena je.“, dodala je o njihovoj ćerki. ,,Srećan rođendan, anđeoska devojčice!"

Montažni snimak je počeo da prikazuje fotografije Kuoko i Pelfrija kako se povezuju sa svojom ćerkom kada je bila novorođenče u bolnici i kasnije, kada su je doveli kući.

Na drugim slikama, Matilda je snimljena kako se smeje i igra kod kuće i grli se sa roditeljima u raznim slatkim porodičnim trenucima iz proteklih dvanaest meseci.

Glumičini prijatelji i fanovi su brzo podelili svoje rođendanske želje za bebu u komentarima, a Hejli Daf je napisala: ,,Čestitamo!! Velika prekretnica!" i Lejsi Čaber dodajući, ,,Srećan rođendan Matilda!"

Kuoko je u četvrtak podelila slatku sliku sebe i Matilde na svom Instagramu. Na fotografiji, obe su gledale u stranu od kamere dok su imali zapanjujuće slične izraze lica, praveći grimase. „Bliznakinje“, napisala je Kuoko preko fotografije, prenosi People.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading