Progovorio i njen muž: Glumica plakala zbog razvoda, ali nije ni ona cvećka, evo šta mu je pred svima uradila

Vesti 02.04.2024 12:49 0

Bivši muž je ispričao kako je saznao da se razvode i kako se trenutno oseća.

tori speling

Profimedia

Holivudski bračni par Tori Speling i Din Mekdermot su u procesu razvoda, ali između njih nije napeta situacija. Tako kaže Din, koga su fotografi sreli u Los Anđelesu manje od 24 sata kako je Tori podnela zahtev za razvod braka. Na pitanje kako se drži, odgovorio im je „dobro”. Iako se razvode, on još uvek nosi crnu burmu.

Njihov razvod nije bio šok jer je par to najavio u junu 2023, ali su posle tu objavu obrisali. Kao razlog razvoda glumica je navela „nepomirljive razlike” i traži zajedničko starateljstvo nad njihovo petoro dece koji imaju 17, 15, 12, 11 i 7 godina. Ipak, traži da deca budu kod nje, a da Din može da ih posećuje. Osim toga, traži alimentaciju uskoro bivšeg muža.

tori speling

Profimedia

 

Pre neki dan je Tori viđena kako plače u svom automobilu nakon razgovora s Dinom. Međutim, za nju ništa nije iznenađenje, jer je suprugu saopštila putem telefona da se razvode, tako što ga je pozvala iz emisije koju vodi na svojim društvenim mrežama. Tom prilikom, Tori je u emisiji rekla slušaocima da se „nije osećala usamljenije u 50 godina”.

Komentari (0)
Loading