Dekolte do pupka, a haljina nikad kraća: Žena Kanjea Vesta, Bjanka Senzori opet iskopirala stajling Kim Kardašijan

Olja Jelić Vesti 11.04.2024 14:42 0

Čini se da je supruga repera Kanjea Vesta, Bjanka Sensori, ponovo modnu inspiraciju pronašla kod njegove bivše žene, Kim Kardašijan

Bjanka i Kanje

Profimedia

Čini se da je supruga repera Kanjea Vesta, Bjanka Sensori, ponovo modnu inspiraciju pronašla kod njegove bivše žene, Kim Kardašijan. Tako se 29-godišnjakinja ovog puta pojavila u beloj haljini dubokog dekoltea koju je ranije nosila rijaliti zvezda.

Bjanka i Kanje

Profimedia

 

Zajedno sa suprugom prisustvovala je rođendanskoj zabavi Ty Dolla $igna u Zapadnom Holivudu, a Bjanka je tom prilikom prošetala u beloj mini haljini sa dekolteom koji joj se spuštao sve do pupka. Kim je nosila gotovo identičnu na proslavi svog 34. rođendana pre 10 godina, a tada su duboki dekolte i ramena takođe bili u prvome planu. Osnivačica SKIMS-a također je nosila belu haljinu s naborima samo nekoliko meseci nakon što se udala za Kanjea u martu 2014. na raskošnoj italijanskoj ceremoniji.

Kim i Kanje

Profimedia

 

Kanje joj se tada pridružio, zajedno s grupom prijatelja i porodicom u noćnom klubu TAO u Las Vegasu, a tokom večeri dobila je tortu na kojoj je pisalo ‘Gospođa West‘.

Kanje je ovog puta takođe šokirao modnim odabirom. Svoju tipičnu crnu kombinaciju "od glave do pete" zamenio je belim pantalonama i belom majicom, a na nogama je imao žutosmeđe čizme.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading