Izađi već jednom bebo! Hilari Daf pokazala način na koji pokušava da izazove porođaj, ovo sigurno niste videli

Vesti 17.04.2024 20:22 0

Bivša Diznijeva zvezda deli ćerke Mej Džejms (3) i Benks Vajolet (5) sa Komom (36), a 12-godišnjeg sina Luku Kruza deli sa bivšim suprugom Majkom Komrijem

Hilari

Steve Sands: New York Newswire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hilari Daf je otkrila kako pokušava da podstakne porođaj.

Glumica (36) je juče podelila objavu na u kojoj je pokazala kako izgleda njen tretman akupunkture. Glumica je ležala zatvorenih očiju, a na slici je označila stranicu @goldenmonkeyhealing.

„Prilično mi je opuštena sedmica. Bebi nežno pokušavam da nagovestim da je vreme da izađe“, napisala je Dafova u opisu slike na kojoj su joj igle izbijale iz čela, glave i sa jagodica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

Objava je takođe sadržala sliku salate iz picerije ,,Caioti Pizza" u Los Anđelesu, kao i fotografije njene dece, supruga Metjua Kome i njihove mačke i psa.

Bivša Diznijeva zvezda deli ćerke Mej Džejms (3) i Benks Vajolet (5) sa Komom (36), a 12-godišnjeg sina Luku Kruza deli sa bivšim suprugom Majkom Komrijem.

Hilari je na svom Instagramu takođe podelila i fotografiju na kojoj pozira ispred Kadilaka, piše People.

Hilari

Printscreen/Instagram/hilaryduff

 

„Imala sam zadovoljstvo da vozim ovu devojku kada mi je bio potreban dodatni prostor od tate pred kraj trudnoće“, napisala je zvezda serije ,,Lizi Makgvajer" na fotografiji.

„Posebno će mi nedostajati hladnjak u ovoj devojci! @cadillac hvala na miru i tišini ovih poslednjih nekoliko nedelja“, dodala je ona.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading