,,Nisam glumila": Zvezda serije ,,Čudnije stvari" otkrila najgoru scenu u svom novom filmu, jedva je ostala živa!

Vesti 18.04.2024 10:43 0

Voditelj Džimi Falon je pohvalio rekavši da je dobro što malo po malo pobeđuje svoje strahove

Mili

Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

Britanska glumica Mili Bobi Braun (20), je tokom nedavnog gostovanja u emisiji ,,Late night with Jimmy Fallon" otkrila svoj najveći strah prilikom snimanja filma ,,Devica".

Kako je navela, ona pati od klaustrofobije zbog čega obično odbija uloge koje od nje zahtevaju da bude u uskim prostorima. Upravo to se dogodilo kada je pročitala scenario za novi akcioni film ,,Devica" gde tumači glavnu ulogu princeze Elodi.

,,Kada sam pročitala scenario videla sam jednu specifičnu stvar gde sam se provlačila kroz pećinu, ali ona je bila veličine ventilacionog otvora. Prolazila sam kroz njega, a onda rekla- Ne, ne mogu ja ovo", objasnila je Mili.

Držali joj noge

Međutim, kada se vratila u studio sledeće sedmice od nje su tražili da ponovo snimi scenu. Ona je pristala, ali ovoga puta je imala podršku od strane svog verenika Džejka Bon Džovija. 

,,Moj verenik i asistent su mi ovoga puta držali stopala kako bih osetila nekoga, jer sam bila toliko prestravljena. Potom se uključio i režiser davajući mi pozitivne afirmacije."

 

@fallontonight Millie Bobby Brown had to crawl through a cave the size of an air conditoning vent for her movie Damsel! #FallonTonight #TonightShow #MillieBobbyBrown #Damsel #JimmyFallon ♬ original sound - FallonTonight

,,Super ti ide, Mili-rekao je. Jako je strastven jer je španac. Ja sam rekla- Hvala, dok sam jecala i plakala. Tako da kada pogledate film znate da je sve stvarno. Nisam glumila", rekla je Mili.

Voditelj Džimi Falon je pohvalio rekavši da je dobro što malo po malo pobeđuje svoje strahove. 

,,Devica"

Na pitanje na čemu se bazira film ,,Devica", Mili je rekla da je u pitanju priča o mladoj ženi koja se udaje za princa i sve deluje romantično baš kao u bajci, sve dok on ne pokaže ozbiljne crvene zastavice.

 

Veoma je opasan i kinematičan. Mili je rekla da je to avantura koju morate ispratiti zajedno sa tom mladom ženom. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading