Viktorija Bekam je sinonim za zgodnu ženu: Svoju vitku figuru duguje ovoj namirnici i neobičnoj rutini

Olja Jelić Vesti 24.04.2024 16:08 0

Viktorija Bekam je između ostalog poznata i po svojoj vitkoj figuri i zdravom načinu života

Viktorija Bekam

AP/Scott Garfitt

Viktorija Bekam nedavno je proslavila 50. rođendan. Osim što je uspešna preduzetnica i modna dizajnerka, postala je poznata i po svojoj vitkoj figuri i zdravom načinu života, piše Express.

Viktorija je poznata po rigoroznoj rutini vežbanja i strogoj dijeti kako bi održala figuru. Ona navodno jede isti obrok svaki dan zadnjih 25 godina.

 

 

Naime, njen suprug Dejvid Bekam svojevremeno je otkrio da Viktorija "jede samo ribu na žaru, povrće kuvano na pari, od toga će vrlo retko odstupiti".

Viktorija je u intervjuu za Net-A-Porter otkrila kako izgleda njena ishrana kojoj duguje svoju vitku figuru.

Ona svoj dan započinje neobičnom kombinacijom: tri kašičice jabukvog sirćeta sa toplom vodom i limunom. Viktorija za doručak popije šoljicu vruće vode sa limunom koja pomaže probavi, osigurava vitamin C i odlična je za mršavljenje.

Avokado za blistavu i zdravu kožu

"Svako jutro, prva stvar koju napravim je da popijem tri kašike jabukovog sirćeta, zatim šoljicu tople vode s limunom i više kafa", rekla je.

 

 

 

Uživa u smutiju sa mešavinom jabuka, kivija, limuna, spanaća, brokolija i čia semenki.

Viktorija voli avokado i priznala je da pojede nekoliko njih svaki dan, posebno za ručak. Ona je svojevremeno otkrila da "jede tri ili četiri avokada dnevno" i smatra ih zaslužnima za održavanje njene kože zdravom.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading