Ima 90 godina i izgleda kao devojčica: Nikada nije išla "pod nož", a iznenadićete se kada čujete šta koristi za negu lica i kože

Jelena Vukelić Vesti 12.04.2024 12:18 0

Starenje je prirodan proces, ali na mnoge od nas deluje zastrašujuće

baka

Shutterstock

Bore i opuštena koža definitivno nisu najprivlačnije stvari i zato se sve više ljudi odlučuje za tretman botoksa i filera.
Ipak, jedna 90-godišnja žena je rešila da podeli tajnu mladalačkog izgleda i sve nas je ostavila bukvalno otvorenih usta.

Obožavateljka fitnesa Dalis Barnet Radtke, podelila je snimak svoje 90-godišnje mame na TikTok-u, ispitujući je o njenom zdravom načinu života.

 

@fit__momof7 Find out how simple my 91 yr old mom’s skin care routine is ##91##skincareroutine##healthyliving##goals##simplelife##mymom ♬ original sound - Dalyce

 

 

Ova 90-godišnjakinja je otkrila da i dalje svakodnevno vežba i da ima veoma jednostavan režim koji njenoj koži daje mladalački sjaj. Ženina rutina nege kože šokirala je ljude - to nije ništa drugo osim sapuna, vode za čišćenje i losiona za lice. Takođe je dodala i da jednostavno srećna zbog svoje genetike.

Nakon toga je priznala da joj je rutina izuzetno važna, jer joj je mama umrla u 82. godini. Objasnila je da je u teretanu počela da ide u šezdesetim godinama i rekla: „Nešto u meni daje mi do znanja da se osećam bolje kada se krećem.

 

Komentari (0)
Loading