Instagram će prestati da bude BESPLATAN? U ovoj zemlji je već počela PRETPLATA, a evo kada će i kod nas

K.Ć Vesti 27.01.2022 20:30 1

Instagram ne voli da zaostaje za konkurencijom. Zbog toga niko ne bi trebalo da bude iznenađen još jednom inovacijom koja se neće nužno svideti svim ljubiteljima platforme

Instagram će prestati da bude BESPLATAN? U ovoj zemlji je već počela PRETPLATA, a evo kada će i kod nas

Shutterstock

Prve pretplate za svoje pratioce mogu da uvedu instagrami iz SAD, jer je ovo tržište izabrano kao testno. Honorari su plaćeni za priče koje će obogatiti ne samo naloge influencera ili poznatih ličnosti, već i platformu društvenih medija, koja će svakako naplaćivati sebi određeni procenat.

Instagram uvodi pretplate  

Zbog činjenice da su pretplate još uvek u fazi testiranja, pristup imaju samo odabrani kreatori. Kako je najavio šef Instagrama Adam Moseri, on je na Tviteru sa entuzijazmom objavio nove promene i najavio da će vremenom više kreatora sadržaja moći da isproba opcije pretplate za svoje pratioce. Pošto su zadovoljni rezultatima testiranja u SAD, očekuje se da će se opcija pretplate vremenom uvesti na ceo Instagram.

 

 

- Pretplate omogućavaju kreatorima da zarade i približe se svojim pratiocima kroz ekskluzivna iskustva - prokomentarisao je šef Instagrama. 

Ovo je još jedna inovacija nakon " rolls " (odgovor na hit TikTok format) za koju se Instagram bori za interes svojih korisnika.

Komentari (1)
Loading
gege
28.01.2022 08:30

tako bre, to im je pocetak kraja hahahaha