Ovaj PAR radi nešto dobro za svoj brak: Svaki "ODNOS" u spavaćoj sobi SNIMAJU, i onda rade nešto još ČUDNIJE!

Najžena Vesti 04.02.2022 22:45 0

Zajedno su deset godina i priznaju da su imali period kad je njihov seksualni život presušio, nakon što su dobili dvoje dece

Ovaj PAR radi nešto dobro za svoj brak: Svaki "ODNOS" u spavaćoj sobi SNIMAJU, i onda rade nešto još ČUDNIJE!

Printscreen/Instagram

Lejsi Hejns (37) koja je po zanimanju intuitivna isceliteljka i njen suprug Flin Talbot (40), inače lajfkouč po profesiji, postali su poznati nakon što su počeli da objavljuju snimke svog vođenja ljubavi.

Njih dvoje usred akcije sve komentarišu, a kako kažu, sve to rade da bi pomogli drugim ljudima koji imaju problema u krevetu, prenos 24hr.

Lejsi i Flin su pokrenuli i svoj podkast i tamo puštaju zvukove svoje intime, opisuju što rade jedno drugom, a sve to da bi “slušaocima pomogli da i oni osete ispunjeniji seks i dožive više vrhunaca”.

Osim snimanja intimnih sesija, njih dvoje pokreću rasprave o raznim intimnim temama, poput – “korišćenje genitalija za potpuno osećajno iskustvo” ili “reakcija vaginalnog kanala na položaj uma”…

Osim što su, kako kažu, preobrazili svoj odnos, pokrenuli su i posao od kojeg dobro zarađuju. Nude i onlajn kurseve, ali i privatne časove parovima koji žele da poboljšaju svoj seksualni život.

Zajedno su deset godina i priznaju da su imali period kad je njihov seksualni život presušio, nakon što su dobili dvoje dece.

Otkrili su, takođe, da on ima mnogo jači libido od nje.

Bio je to jedini deo naše veze koji nije funkcionisao. Sve ostalo je bilo neverovatno pa smo se zapitali: Hoćemo li tako da živimo ili ćemo da preduzmemo neštO – ispričali su i dodali da su odlučili da se bore za svoju vezu i da porade na unapređenju seksualnog života.

Čitali su mnogo o tome, o ishrani i vežbama koje su dobre za bolji libido kao i o pozama u jogi koje pomažu. Napominju da dobre savete dele ljudima na svom podkastu i da je on zato postao toliko popularan.

Komentari (0)
Loading