Ovi SIGNALI nagoveštavaju vam ogromnu SREĆU i PROMENU u životu: Ne smete da ih IGNORIŠETE

Vesti 02.03.2022 13:44 0

Ako primetite ove znakove, uskoro vam stvari kreću nabolje u svakom smislu

Ovi SIGNALI nagoveštavaju vam ogromnu SREĆU i PROMENU u životu: Ne smete da ih IGNORIŠETE

pixabay

Pomoću vaše intuicije možete značajne stvari predvideti u životu, i tako preuzeti odgovarajuće korake. Postoje rani signali i osećaji koji nam sve to mogu nagovestiti. Ako primetite neki znak od sledećih navedenih stvari, znači da vam se sprema nešto dobro u narednom periodu.

-Poklapanje brojeva i simboli koje viđate

Događa vam se da mahinalno pogledate u sat i vidite poklopljenje brojeve, kao na primer 11:11 ili 18:18. Postavite neko pitanje, odgovor vam dolazi u raznim oblicima, pesmama, grafitima na ulicama. 

-Čula su nam izoštrenija nego inače

Vaša osetljivost se povećala, odnos sa drugima je posao intenzivniji. Svet doživljavate mnogo dublje nego pre, opipljivije. Moguća je i sklonost ka naglim rapoloženjima. 

-Otkrivaju se prave namere ljudi u vašoj blizini
Oni se odjednom menjaju, svidaju maske, otkrivaju se prave tajne. Neki odnosi će očvrsnuti, dok će drugi neiskreni, i nepotrebni za dalji vaš rast, biti k'o rukom obrisani. 

-Poreba za mirom
Najbolje se osećate kada ste u miru sami sa sobom. Ne želite da rasipate vašu energiju na nebitne stvari, već želite da skupite emotivnu i mentalnu snagu. Nesvesno se pripremate za sve što dolazi. 

-Vraćanje starih problema

Davno zaboravljeni problemi ili pitanja, zakucaće vam ponovo na vrata. Odnosi iz proslosti koji nisi zavšeni na pravi način, vratiće se u obliku lekcije i druge šanse da se odnos završi na najbolji mogući način. Važna stvar je ta što ćete znati kako celu priču ovog puta da odigrate. 

Koje god promene da vam nailze, za vaše su najbolje. Prepustite se i uživajte u narenim dešavanjima.

 

 

Komentari (0)
Loading