Otkriva koliko dugo ćete ŽIVETI: Stručnjaci tvrde da ih ima ŠEST, a evo šta OBLIK vašeg PUPKA govori o VAMA!

Vesti 12.03.2022 10:45 0

Stručnjaci tvrde da izgled pupka govori mnogo o osobi

pupak

Shutterstock

Bilo da imate uvučen ili ispupčen pupak, ova mala rupa može da odredi da li ćete biti dobar partner, pa čak i koliko dugo ćete živeti, kažu stručnjaci. Pupak je sa vama doživotno, a udubljenje pupka zavisi od toga kako pupčana vrpca zaceljuje i ostavlja ožiljke, očigledno mnogo govori i o tome kakav ste tip osobe.

Sve se svodi na teoriju omfilomantije, koja uključuje proučavanje oblika pupka osobe da bi se identifikovale osobine ličnosti. Ovo je vrsta kineske mitologije, a ljudi koji veruju u nju kažu da vaš oblik pupka može čak predvideti koliko ćete dece imati. Recimo samo ako tražite veliku porodicu, što dublje to bolje. Prema berlinskom psihologu dr Gerhardu Rajbmanu, autoru knjige "Shvatite sebe kroz pupak", takođe možete da kažete koliko dugo ćete živeti tako što ćete pregledati svoj pupak.

Iako ne postoje naučno potkovane teorije o tome da na osnovu izgleda pupka možete predvideti dužinu života, ove teorije su svakako zanimljive. Evo šta oblik vašeg pupka govori o vama:

Dubok i okrugao pupak

Ovaj oblik pupka ukazuje na skromnu, ujednačenu osobu velikog srca i tihe, stidljive ličnosti. Nisu skloni da pričaju bliskim ljudima o svojim nesrećama u životu, dosta toga dre u sebi.

Prosečan životni vek: 81 godina

 

Vertikalni - duguljasti pupak

Ovaj oblik pupka je uzak i tanak i očigledno ukazuje na samouverenu, velikodušnu i emocionalno stabilnu osobu.

Prosečan životni vek: 75 godina.
 

Horizontalan pupak

Ovaj pupak ima tendenciju da se širi bočno preko stomaka i pokazuje složenu i emocionalnu ličnost. Oni nemaju tendenciju da daju svoje poverenje drugima odmah, ali ako to učine, to signalizira da im ta osoba mnogo znači. Jedan od njihovih životnih principa je da se prema drugima ponašaju kao što se oni odnose prema njima.

Prosečan životni vek: 68 godina.

Pupak izvan centra, ispupčen pupak

Ovaj pupak neobičnog oblika ukazuje na zabavnu, jedinstvenu ličnost sklonu velikim promenama raspoloženja, često sa pojačanim emocijama.

Prosečan životni vek: 70 godina.

Pupak ovalnog oblika- oblik jajta 

 Pupak u obliku jajeta ukazuje na hiperaktivnu i preosetljivu ličnost. Previše ozbiljno shvactanje stvari može dovesti do toga da ih sve i svašta lako povredi, ali oni  često ćute o tome. Oni su nestrpljivi pojedinci i sve im brzo i lako dosadi.

Prosečan životni vek: 65 godina.

 


 


 


 


 

Komentari (0)
Loading