PROVERENO DELUJE: Uz ove tehnike ćete PRIVUĆI LJUBAV i otarasiti se NEGATIVNE ENERGIJE!

Vesti 16.03.2022 20:55 0

Magija za privlačenje ljubavi će vam pomoći da privučete novu ljubav

PROVERENO DELUJE: Uz ove tehnike ćete PRIVUĆI LJUBAV i otarasiti se NEGATIVNE ENERGIJE!

Shutterstock

Između ostalog, jednostavne tehnike i mali rituali koje bi trebalo započeti svakog proleća, oslobodiće vas negativne energije.

Prvo je neophodno da očistite prostor koji vas okružuje. Obrišite prašinu s podova i nameštaja. Promenite posteljinu. Nakon toga otvorite sve prozore i vrata i pustite da iz svih česmi teče voda. Ovo bi trebalo da traje desetak minuta.

Nakon toga se istuširajte i operite kosu. Obucite čistu odeću i pokušajte da se oslobodite negativnih misli.
Upalite mirisne štapiće.
Pustite zatim neku finu, umirujuću, instrumentalnu muziku, nađite udobno mesto i opustite se. Zatvorite oči i razmišljajte o svemu što očekujete od osoba s kojima ste u kontaktu, kako zamišljate idealnu vezu. Možete se samo bazirati i na idealnom ljubavnom partneru, a možete se fokusirati i uopšteno na ljubav. Zamislite da ste vi ljubav i da je šaljete celom svetu.
Na belom papiru potom zapišite sve o čemu ste razmišljali. Fizički izgled osobe, osobine, prvi susret, šta želite od tog odnosa.
Presavijte papir, odložite ga na skrovito mesto i preko njega stavite kristal rozenkvarc kako biste zapečatili svoje misli i ne dirajte ga. U sledećoj fazi svoje želje spalite.
Ponavljajte ovaj ritual u noći mladog Meseca.
Komentari (0)
Loading