POSNA pita sa PEČURKAMA na VODI: Brza i JEDNOSTAVNA priprema a ukus FANTASTIČAN

Vesti 18.04.2022 13:25 0

Ovaj jedinstven recept postaće vam jedan od omiljenih i kada nisu dani posta

POSNA pita sa PEČURKAMA na VODI: Brza i JEDNOSTAVNA priprema a ukus FANTASTIČAN

Shutterstock

Sastojci:

  • Pakovanje šaminjona,
  • dve glavice luka,
  • tri praziluka,
  • kore za pitu, 
  • mešavina začina,
  • origano, 
  • so,
  • biber,
  • pola šolje vode

Priprema:

Pečurke, luk i praziluk sitno iseckati. U keramičkom ili teflonskom tiganju sipajte šolju vode i na njemu prodistajte luk, praziluk i prečurke. Začine dodajte po ukusu na kraju.

Kore iseći na tri jednaka dela i ređati jednu na drugu a između ih premazujte vodom, 
treću koru premazati pripremljenom smesom i saviti u trougao. 
Trouglove slagati na papir za pečenje. 
Peći na 200 stepeni, sve dok ne porumene. Kada je pečeno, obavezno prekriti vlažnom krpom da omekane.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading