Stara JAPANSKA tehnika: Potpite noge u lavor i za 30 minuta očistite ceo OGRANIZAM od teških otrova

K.Ć. Vesti 15.06.2022 18:15 1

Postoje mnoge metode detoksikacije, ali jedna od najefikasnijih je ova japanska tehnika sa stopalima

Stara JAPANSKA tehnika: Potpite noge u lavor i za 30 minuta očistite ceo OGRANIZAM od teških otrova

Shutterstock

U našem telu postoje bakterije i toksini koje biste trebali da uklonite na vreme. Inače će izazvati razne zdravstvene probleme i ozbiljne bolesti.

Većina nerava u telu nalazi se u nogama. Zato je detoksikacija tela mnogo efikasnija da se izvede uz pomoć nogu.

Napunite lavor vrućom vodom i dodajte pola čaše soli, pola čaše sode bikarbone, pola čaše morske soli, pola čaše jabukovog sirćeta i eteričnog ulja po vašem izboru. Dobro promešajte dok se svi sastojci ne rastvore pa uronite stopala.

Držite noge u toj vodi 30 minuta. Ali ako se osećate slabo, ne brinite, jer je to deo detoksikacije. Takođe se preporučuje da se poveća unos magnezijuma u ​​svakodnevnoj ishrani.

Da biste povećali nivo magnezijuma u ​​telu, možete da napravite kupku sa pola šolje soli i eteričnog ulja po izboru. Pomešajte dok se ne rastopi pa dodajte bentonit glinu razblaženu sa vodom.

Držite noge u mešavini 25 minuta dnevno kako biste povećali nivo magnezijuma u ​​telu i poboljšali apsorpciju drugih hranljivih materija.

Napunite kadu vrućom vodom i dodajte čašu vodonik peroksida i kašiku đumbira u prahu. Potopite stopala na 30 minuta. To će pomoći u obnavljanju ćelija i tkiva, kao i u čišćenju organizma od svih toksina i bakterija.

Bez obzira na to koji metod izaberete od ove tri, morate da sprovedite proceduru neprekidno mesec dana.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Mirela
15.06.2022 19:42

Ne punite lavor pre nego što sirće i soda odrade svoje, jer će sve izleteti napolje. Rekacija je burna, tako da, pomešajte prvo sirće i sodu u malo vode, pustite da odrade svoje i da se reakcija smiri, pa tek onda dodajte sve ostalo. A da li će zaista očistiti toksine iz organizma - ne znam. Ali znam da sam ovu kombinaciju vrlo često koristila za razna čišćenja po kući, i dobro mi je poznato kako reaguju kiselina i baza.