U stanu imate najezdu PAUKOVA? Prirodni PROIZVOD drži ih na ODSTOJANJU, ovaj trik je SJAJAN

Vesti 26.08.2022 13:59 0

Obožavaoci gospođe Hinč potpuno su oduševljeni proizvodom za koji tvrde da ove kućne napasti drži na rastojanju

U stanu imate najezdu PAUKOVA? Prirodni PROIZVOD drži ih na ODSTOJANJU, ovaj trik je SJAJAN

Shutterstock

Mnogi ljudi ne vole da vide pauka u svom domu, a posebno im smeta kada počnu da primećuju lepljive mreže u svakom uglu - ali na sreću, ljubitelji čišćenja i članovi grupe popularne gospođe Hinč, podelili su nekoliko rešenja za rešavanje ovog problema, piše The Exress.

Gospođa Hinč, čije je pravo ime Sofi Hinčlif (32), dugo je bila omiljena među kolegama entuzijastima, sa blizu 4,5 miliona pratilaca na Instagramu. Zvezda je postala slavna pre nekoliko godina zahvaljujući različitim kućnim trikovima, a sada su njeni fanovi čak pokrenuli nove stranice. 

U jednoj takvoj grupi, saveti i trikovi gospođe "Hinch Cleaning" na Fejsbuku, članica Džena Bletin je potražila savet: „Da li neko može da preporuči sprej koji je koristio i koji im je pomogao?


„Živimo blizu polja i ne mogu da podnesem ogromne paukove koji stalno ulaze u kuću!  Na sreću za Dženu - i svakoga ko ima posla sa strašnim stvorenjima - post je vrlo brzo bio preplavljen predlozima.

Liz Bet je napisala: „Živim u neposrednoj blizini polja i apsolutno mrzim paukove, ostavila sam otvorenu flašu esencijalnog ulja mente na prozoru i imam utikač, takođe zatvaram prozore čim padne mrak.

Helen Konte je preporučila običan sprej protiv buva ističući da podjednako dobro deluje i na paukove i da ih nema nedeljama.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading