Doktorka Tereza ŠOKIRALA svoje pacijente: Glavni polni ORGAN žene nije onaj na koji MISLITE, evo od čega zavisi da li će se DESITI VRHUNAC

Vesti 07.09.2022 21:30 0

Dr Tereza ​​Irvin, iz SAD, sebe je prozvala "vaginakolog" zbog svoje stručnosti u ženskim karličnim disfunkcijama i hirurgiji

Doktorka Tereza ŠOKIRALA svoje pacijente: Glavni polni ORGAN žene nije onaj na koji MISLITE, evo od čega zavisi da li će se DESITI VRHUNAC

Shutterstock

Svoje znanje Tereza deli sa svojih 90.400 pratilaca na TikToku (@dr.teresa.irvin). Često se šali da su „muškarci kao pećnice, a žene kao mikrotalasne“ kada je u pitanju uključenje.

Dr Irvin otkriva da postoji razlog iza te izreke - jer najvažniji polni organ nije vagina žene, već njen mozak. U seriji video snimaka, dr Irvin objašnjava da je mozak najodgovorniji za nivo našeg uzbuđenja, zajedno sa šest drugih „tačaka“.


Ona kaže da je mozak podložan nekolicini faktora koji mogu potpuno da promene raspoloženje. Dr Irvin dodaje: „Ako postoji nešto što muči ženu, kao što su stres, umor, prekidi – poput dece, imidža tela ili jednostavno ljutnje na svoju drugu osobu, onda je njihova sposobnost da se uzbude značajno smanjena.

U suštini, da bi žena bila raspoložena, ključno je stimulisati njen um i pomoći joj da se opusti. Seksualni nagon žene može najlakše se uništi onim što joj je na umu, kažu stručnjaci.


Ona objašnjava namenu vestibularnih žlezda, kožnih žlezda, perinealnog sunđera, vestibularnih sijalica, sunđera uretre i klitorisa. Neki gledaoci nisu imali pojma za ove stvari. Jedan gledalac je čak rekao: "Previše se zabavljate sa ovim - drago mi je da ste moj dr." Dok je jedan zbunjeni šokirani gledalac dodao: "Kako nisam znao za ovo?" Drugi se našalio: "Muškarci vole ovu doktorku." „Ne razumem“, napisao je drugi zbunjeni korisnik.

Šest organa

Vestibularne žlezde

Ove žlezde, rekla je dr Irvin, čine da žena ne bude suva. Nalaze se pored otvora vagine sa obe strane. Ne možete ih videti, oni su ispod kože.  

Žlezde, takozvana "ženska prostata", rekla  je dr Irvin, jer oslobađaju tečnost u uretru. One se nalaze sa obe strane uretre. Žlezde proizvode antimikrobne tečnosti koje pomažu u prevenciji UTI. Međutim, seksualno, žlezde postaju otečene kao klitoris i proizvode podmazivanje. Istraživači veruju da izlučivanje tečnosti iz ovih žlezda može biti razlog za ejakulaciju kod žena, navodi Healthline.

Perinealni sunđer

Između vagine i anusa je perinealna oblast. Napravljen je od sunđerastog erektilnog tkiva, što znači da kada se napuni krvlju tokom uzbuđenja, može da „stisne vaginu“, rekla je dr Irvin. Ona je dodala: "Dakle, ako želite da budete zadovoljni, ova tačka će vas baciti na kolena."

Vestibularne sijalice

Dr Irvin je preporučila da ciljate vestibularne sijalice ako želite da izludite ženu. Ovo je vrsta erektilnog tkiva blisko povezana sa klitorisom, koja se nalazi sa obe strane vagine (unutra). Ona se „naduvava“ kada se nešto ubaci u vaginu.

Uretralni sunđer

Sunđer uretre je takozvana G-tačka " Nalazi se između stidne kosti i zida vagine, okružujući uretru. Tokom seksualnog užitka, „će se udružiti sa skeletnim žlezdama da bi izvršili žensku ejakulaciju“.


 

Komentari (0)
Loading