Uklonite NEGATIVNU energiju iz doma: Ako imate bar JEDAN od ovih šest predmeta, blokirate ulazak SREĆE i prosperiteta u kuću

Vesti 21.10.2022 22:26 0

Odmah ih uklanjamo iz našeg doma jer blokiraju tok pozitivnih vibracija.

Kuća

unsplash.com

Postoje trenuci u kojima osećamo da naš lični prostor „nosi“ ne baš prijatnu atmosferu. Vrlo je moguće da, dok svakodnevno sređujemo i vodimo računa o svakom detalju, ova negativna energija stagnira. Neophodno je poznavati koren „zla“.

Drevne alternativne prakse uključuju u svoju centralnu filozofiju brojne predmete, koji mogu doneti lošu sreću nama i našem prebivalištu. Ova konkretna metodologija traje do danas i predstavlja nekoliko izbora dekorativnih elemenata i dodataka.

Izdvojili smo šest centralnih objekata koji opterećuju energiju našeg privatnog prostora i koje treba ukloniti iz svakog doma.

Pokvaren sat

Ovo je jedno od glavnih pravila u feng šuiju. Odlučiti da polomljene stvari čuvamo u našem domu je negativan znak. Ovaj specifičan pokret podržavaju mnogi terapeuti kao znak da naš prostor i dušu karakteriše haos i intenzivan nered. Važno je da sve polomljene stvari, kao i neispravne satove popravite ili izbacite iz kuće.

Spavanje

pixabay

 

Stara metla

Važno je da kada se preselimo u novu kuću, ne ponesemo sa sobom metlu koju smo koristili u staroj kući. Mit kaže da će stara metla odbiti sreću, a zdrav razum kaže da bi korišćenje starih alata za čišćenje moglo da unese štetočine i prljavštinu iz našeg prethodnog prebivališta.

Buket crvenog i belog cveća

Hajde da se pobrinemo da pripremimo naše bukete sa mnogo različitih nijansi cveća ili ih zadržimo u jednoj boji. Viktorijansko sujeverje kaže da videti samo crveno i belo cveće zajedno u vazi znači da će smrt uskoro uslediti.

Otvoren kišobran

Često se kaže da otvaranje kišobrana u zatvorenom prostoru donosi nesreću. Prema ovom sujeveru, koje ima svoje korene u egipatskim legendama, kao i nordijskim tradicijama, čin unošenja predmeta koji štiti vaše telo od kiše u vaš dom je simboličan. To znači da vređate duhove čuvare našeg doma, implicirajući da njihova zaštita nije dovoljna.

Uklonite NEGATIVNU energiju iz doma: Ako imate bar JEDAN od ovih šest predmeta, blokirate ulazak SREĆE i prosperiteta u kuću

pixabay

 

Kaktus

Možda izgledaju slatko i moderno u dekoraciji, ali prema principima feng šuija, bodljikave biljke poput kaktusa i bodljikavog bagrema donose nesreću i mogu dovesti do razdora u našem domu.

Stolica za ljuljanje

Stolica za ljuljanje ne pravi nikakav "problem" ako je svakodnevno koristimo i biramo za odmor. Prema bezvremenskim irskim legendama, kažu da prazna stolica za ljuljanje poziva zle duhove u naš dom, a takva poruka svakako nije prijatna.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading