Leptir, stolica, vodopad: Ovo nisu nasumične reči, već OMILJENE S*KS POZE svakog muškarca koji ŽENU dovede do LUDILA

Vesti 03.11.2022 23:00 0

Ako želite da začinite stvari u spavaćoj sobi, onda su ove poze pravi izbor za vas. Ovde su samo neki od najboljih poza za seks za muškarce - a biće izvrsni i za žene, tako da oboje možete da uživate ​​u ludorijama u spavaćoj sobi

Leptir, stolica, vodopad: Ovo nisu nasumične reči, već OMILJENE S*KS POZE svakog muškarca koji ŽENU dovede do LUDILA

Pexels

 

1. Žena je gore

Mnogi muškarci vole kada je žena gore jer time skidaju deo pritiska sa sebe i imaju sjajan pogled. Ovo je prilično dobra pozicija koja dopušta bilo koji nivo brzine, bilo da više volite da idete sporo ili malo brže.

Ovaj jednostavan položaj odličan je i za one koji nisu najiskusniji.

2. Doggy

Doggy je izvrstan položaj za one muškarce koji vole da imaju kontrolu tokom seksa.

Za ovu popularnu pozu stanite na sve četiri na krevet, ili na pod ako vam je draže, a zatim će muškarac kleknuti na kolena iza vas i uhvatiti se za vaše bokove.

3. Leptir

Za leptir pozu bi možda prvo trebalo da provedete nekoliko sati u teretani - ali kada deluje, stvarno deluje - i za muškarce, i za žene. Za početak, okrenite se licem od svog muškarca i neka vas on podigne, tako da vaša donja polovina tela bude u nivou s njegovom.

Leptir, stolica, vodopad: Ovo nisu nasumične reči, već OMILJENE S*KS POZE svakog muškarca koji ŽENU dovede do LUDILA

Shutterstock

 

Zatim postavite noge ka spolja, sa savijenim kolenima i stopalima okrenutim prema podu. Zajedno ćete stvoriti izgled leptira. Vaš partner će vas držati tako što će staviti svoje ruke ispod vaših butina, dok ćete vi staviti svoju ruku oko njegovog ramena za dodatnu potporu.

4. Lotus

Lotus može biti senzualan dodatak vašem seksualnom repertoaru. Da biste došli u ovaj položaj, sve što treba da učinite je da naterate svog muškarca da sedne prekrštenih nogu, a vi ćete sesti na vrh. U ovom položaju ćete ostati licem u lice tokom seksa, a polagano kretanje može ovo da učini neverovatno intimnim iskustvom.

5. Mutilica za maslac

Ovaj položaj nije za one sa slabim srcem, ali obećava nevrovatne orgazme. Žena u ovoj pozi leži na leđima s nogama podignutim i savijenim tako da su joj članci povučeni prema glavi.

Zatim, muškarac čučne kako bi mogao polako da prodre u njenu vaginu iznad nje – a pokret koji muškarac radi je sličan pravljenju maslaca u staromodnoj mešalici za maslac. Ova poza će zahtevati puno komunikacije kako se nijedna strana ne bi povredila.

6. Vodopad

Prilično jednostavan položaj, vodopad, stavlja ženu u kontrolu. Samo neka vaš partner legne na ivicu kreveta, s telom van ivice i glavom blizu poda - to je ono što daje naziv položaju - vodopad.

Dok vaš partner leži na leđima, vi ga opkoračite i možete odlučiti gde će vaše noge ići. Ovaj uzbudljiv položaj za muškarca pružiće mu osećaj kakav nikad pre nije osetio.

Komentari (0)
Loading