Ovo je NAJSKUPLJA pica na svetu: Svaki komad košta više od 1.000 evra a OVO su tajni sastojci

M. O. Vesti 30.11.2022 10:20 0

Ova pica košta čitavo bogatstvo

Ovo je NAJSKUPLJA pica na svetu: Svaki komad košta više od 1.000 evra a OVO su tajni sastojci

Printscreen/Youtube

Ako vam se cena naših pica čini kao je nešto mnogo šta je sa nekim ljudima koji bi mogli da plate i do 10.000 evra da probaju najskuplju picu na planeti?

Italijanski kuvar Renato Viola koji stoji iza ideje o najskupljoj pici na svetu, želeo je da napravi picu koja će se dopasti nekolicini ljudi. Zato je picu "Louis XIII" napravio od najboljih sastojaka koje je mogao da pronađe i postavio cenu od oko 10.000 evra.

Na pici se nalaze tri različite vrste finog kavijara, svež norveški jastog, kao i sedam različitih vrsta sireva, a u prečniku je oko 20 centimetara.

 

 

Logično je da se takva pica ne može servirati u kartonskoj kutiji. Za svakoga ko ga naruči picu preko sajta italijanskog kuvara, priprema je lično Renato Viola i donosi u vaš dom, zajedno sa još dvoje ljudi, koji pripremaju čitav doživljaj za kupca. Oni donose posebne tanjire, kao i piće uz ukusan obrok.

Ako računamo da pica košta blizu 10.000 evra i iseku je na osam delova kako se to obično radi, onda bi komad pice koštao oko 1.000 evra.

Anketa

Da li biste probali ovako skupu picu?

 

 

 

Komentari (0)
Loading