Ona tvrdi da je KOMŠINICA iz PAKLA: "Osećam se užasno, zvali su POLICIJU zbog mene"

Vesti 15.12.2022 22:00 0

Komšije zbog nje nisu čitave noći spavali

Ona tvrdi da je KOMŠINICA iz PAKLA: "Osećam se užasno, zvali su POLICIJU zbog mene"

Printscreen/TikTok

Svi su se makar jednom u životu susreli s nekim "komšijom iz pakla", koji mu svakodnevno zagorčava život i na koji se celo susedstvo žali. A zamislite da saznate da ste baš vi taj "komšija iz pakla"...

Uprvo to se desilo Mišel Meleski, korisnici društvene mreže TikTok, koja je svoje iskustvo podelila sa svojim pratiocima.

Mišel je naime dobila mejl od komšinice u kome piše da je protivpožarni alarm iz njenog stana skoro celu noć zavijao i uznemiravao komšije dok je ona bila u noćnom izlasku.

- Upravo sam saznala da sam komšija iz pakla i osećam se užasno. Bila sam napolju sinoć i probudila sam se sa mejlom od komšinice koji je stigao sinoć oko 9.45. Pisalo je: "Hej, Mišel, tvoj protivpožarni alarm se već satima uključuje i svetlo ti je upaljeno, pa sam zabrinuta da si kod kuće i da ti se dogodilo nešto" -ispričala je u videu.

Potom je ispričala da je komšinica, kada nije dobila odgovor, pozvala policiju i uz pomoć komšije koji ima ključ od Mišelinog stana alarm konačno ugašen.

- Osećam se užasno, zvali su policiju zbog mene - ponovila je.

- Moj komšija je bukvalno skinuo alarm sa plafona, tako da se ne pali usred noći. Ali to je očigledno trajalo oko pet sati, a čak je i buka samo iritantna - osećam se užasno. Ja sam baš ta osoba zbog koje se za***avate sa svojim prijateljima - konstatovala je ona i dodala da je u toku noći, očigledno kada je incident već bio saniran, od komšinice dobila još jedan mejl.

Pisalo je: "Tako mi je drago da si dobro". - Stvarno je bila iskreno zabrinuta za mene! -, zaključila je devojka.

Pratioci su joj pisali da ono što se dogodilo nije njena greška i da je srećna što ima komšije koje razumeju situaciju.

 

Komentari (0)
Loading